Qwee Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zdar, zkontroluj si klínovej řemen. Může bejt zatuhlá kladka nebo opotřebenej řemen a pak to může při startu na chvíli proklouznout a vydat bzucivej zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Jedná se o 1.4. 16v. Po nastartování při studeném motoru vyluzuje tak na vteřinu vysoký bzučivý zvuk - připadá mi to jako by se nějak zasekl startér či co.. Co s tím? Pokud je to startér tak výměna??? Díky Jak to popisuješ, tak to bude dle mě startér. Dělalo mi to samé a hned mi ho známý doporučil vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiKuZZ Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Jo je to startér mě už to dělá tak 2 roky. Zkoušeli jsme to i několikrát promazávat nachvili to pomohlo, ale pak to začlo dělat znova. Takže na to prdim. Zas tak vážná závada to není aby jsi s tím musel letět hned do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwee Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Díky, asi to tak bude. Počkám až se rozbije a pak to teprve budu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.