Fíša Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ahoj! Chci se ujistit, jestli mi v servisu nekecali. Blbla mi klima -klepání, nešla zapnout. Nejdřív vyměnili hadici a napínací kladku řemene a pak zjistili, že kompresor dává malý tlak a musí se vyměnit. Tak mě stála oprava 15 litrů a nějak se mi nezdá teď to její chování. Jde o to, že když je teď venku třeba jen 5°C, pustím klimu a ventilátor mám na 1, nebo 2, tak kompresor i ventilátor běží jen třeba 10sec, pak je půl minuty vyplý, pak se zapne na 5 sec a zase se vypne. Když je ventilátor na max (4) tak běží asi půl minuty a vyplá je třeba jena 5 vteřin a zase se zapne na půl minuty. V servisu mi tvrdí, že to je normální. Že tam je čidlo které zjišťuje námrazu a když je venku chladněji, tak to rychle namrzá a vypne to. Až bude třeba -10, tak ji prý třeba nezapnu vůbec. Je to tedy takhle normální? Mě se to nějak nezdá aby furt takhle vypínala.... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj! Chci se ujistit, jestli mi v servisu nekecali. Blbla mi klima -klepání, nešla zapnout. Nejdřív vyměnili hadici a napínací kladku řemene a pak zjistili, že kompresor dává malý tlak a musí se vyměnit. Tak mě stála oprava 15 litrů a nějak se mi nezdá teď to její chování. Jde o to, že když je teď venku třeba jen 5°C, pustím klimu a ventilátor mám na 1, nebo 2, tak kompresor i ventilátor běží jen třeba 10sec, pak je půl minuty vyplý, pak se zapne na 5 sec a zase se vypne. Když je ventilátor na max (4) tak běží asi půl minuty a vyplá je třeba jena 5 vteřin a zase se zapne na půl minuty. V servisu mi tvrdí, že to je normální. Že tam je čidlo které zjišťuje námrazu a když je venku chladněji, tak to rychle namrzá a vypne to. Až bude třeba -10, tak ji prý třeba nezapnu vůbec. Je to tedy takhle normální? Mě se to nějak nezdá aby furt takhle vypínala.... Díky! pod 5 stupnů klima nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Myslím že to není normální pod buď to má být trvale zapnutý nebo pokud se teplota blíží nule nejde zapnout ,to je ta ochrana proti zamrznutí.Zkontroloval bych pojistky (napájení) a jednotku dochlazování. Co máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) Nám manuální klimu a buď je zapnutá a jde furt, nebo nejde protože je vypnutá. Nic víc, žádná kouzla, žádné vychytávky a technicé vymoženosti ! Editováno: 19. Listopad 2009, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Musí vypínat.Teplotní spínač F38, ovládá elektromagnetickou spojku N25 při příliš nízké venkovní teplotě, při 2°C do MR 99, při 0°C od MR 00, zapne při 5°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.