Přejít na obsah

manuální klima

Fíša

Doporučené příspěvky

Ahoj! Chci se ujistit, jestli mi v servisu nekecali.

Blbla mi klima -klepání, nešla zapnout. Nejdřív vyměnili hadici a napínací kladku řemene a pak zjistili, že kompresor dává malý tlak a musí se vyměnit. Tak mě stála oprava 15 litrů a nějak se mi nezdá teď to její chování. Jde o to, že když je teď venku třeba jen 5°C, pustím klimu a ventilátor mám na 1, nebo 2, tak kompresor i ventilátor běží jen třeba 10sec, pak je půl minuty vyplý, pak se zapne na 5 sec a zase se vypne. Když je ventilátor na max (4) tak běží asi půl minuty a vyplá je třeba jena 5 vteřin a zase se zapne na půl minuty. V servisu mi tvrdí, že to je normální. Že tam je čidlo které zjišťuje námrazu a když je venku chladněji, tak to rychle namrzá a vypne to. Až bude třeba -10, tak ji prý třeba nezapnu vůbec.

Je to tedy takhle normální? Mě se to nějak nezdá aby furt takhle vypínala....

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 týdny později...
Ahoj! Chci se ujistit, jestli mi v servisu nekecali.

Blbla mi klima -klepání, nešla zapnout. Nejdřív vyměnili hadici a napínací kladku řemene a pak zjistili, že kompresor dává malý tlak a musí se vyměnit. Tak mě stála oprava 15 litrů a nějak se mi nezdá teď to její chování. Jde o to, že když je teď venku třeba jen 5°C, pustím klimu a ventilátor mám na 1, nebo 2, tak kompresor i ventilátor běží jen třeba 10sec, pak je půl minuty vyplý, pak se zapne na 5 sec a zase se vypne. Když je ventilátor na max (4) tak běží asi půl minuty a vyplá je třeba jena 5 vteřin a zase se zapne na půl minuty. V servisu mi tvrdí, že to je normální. Že tam je čidlo které zjišťuje námrazu a když je venku chladněji, tak to rychle namrzá a vypne to. Až bude třeba -10, tak ji prý třeba nezapnu vůbec.

Je to tedy takhle normální? Mě se to nějak nezdá aby furt takhle vypínala....

Díky!

pod 5 stupnů klima nejede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...