Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj mam octavii r.v 2001 1.6 SR Mam takovej problem kdyz rano nastartuju a chci pridat plyn tak de nejvic do 1900ot kdyz pustim plyn tak hned chcipne.. kdyz ho necham chvilku na volnobech tak pak de ale ujedu nakejch par kilometru a roztoci se vrtule na chladici a toci se i kdyz vypnu motor a motor je pritom studenej... nevite nekdo co s tim? psalo to cidlo teploty tak sme vymenili to na termostatu ale nic...

Vloženo

hned pod vrchným krytom motora, blízko viečka na kde sa dolieva olej, ja mám octu 99, ty máš 2001 môže byť že je to inde, ale určite to ty robí problémy. Je to lacná záležitosť do 10€

Vloženo

šefe mam ten samej problem uplně ten samej! dnes jde auto přes večer do servisu aby to ráno vyzkoušeli studený a viděli, co to dělá doopravdy. takže počkej do zítřka, já si jedu pro auto a napíšu přesně, co s tím dělali. Jinak mám tak 1.6 sr. zatím čau

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...