kokta7 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m~2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alemak Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Ahoj chlapi, mám problém, že mi hraje pouze levý repro u řidiče a žádné jiné. Čím to? Mám tam nějáké neorigo rádio, kde nastal právě tento problém. Posílám fotky jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Máš vůbec Sound system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alemak Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Určitě mám, je to na dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Zdravím, nehraje mi přední levý hloubkový reproduktor. Kabelový svazek jsme kontrolovali 2x a je v pořádku. Dá se to nějak změřit nebo jsou tyto reproduktory poruchové. Objednal jsem již nový, ale jde o to jestli jsem to neuspěchal. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) Pridavam sa do klubu drnciacich dveri. Ako tazke je to ako DIY ? Zvladom som bez problemov demontovat stresne okno kompletne a dat ho nasp5 Planoval by som to niekedy na vikend ked bude pekne. Editováno: 24. Duben 2017, autor: Zdens123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Tak to asi dáš. Já měl před Superbem Mondeo ST220 a tam jsem dveře rozdělával několikrát. Tady jsem se chtěl pustit do vytlumení dveří a začal jsem těmi problémovými dveřmi. Sundává se to vážně blbě, hrozí poškození a po sundání jsem zjistil, že někdo už rozdělával, poškodil úchyty a proto to pak rezonovalo. Nakonec jsem to vzdal a raději to odvezl do servisu, že pokud se jim povede poškodit úchyty, tak o tom aspoň nebudu vědět. Víckrát do dveří už nepolezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Nevite,jestli repro z OIII/SIII Canton pujde i do SII? Jde mi jen o bassaky do prednich dveri. Muj SS uz zacina chraplat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 A myslis ze to bude vadnym reprem ? Nebude stacit iba vystlat priestor basakov tou penou co tlmi zvuk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Tak SS semnou stravil cca 4800000km takze uz ma neco odehrano. A kdyz byla vypln dole,tak to bylo stale stejny. Za reprakem to mam vytlumeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukaj Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 (editace) Zdravim, chcem Vas poprosit o radu, kam zapojit tie dva oranzove kabliky (oranzovo fialovy a asi oranzovo hneda) co idu v zvazku zo zosilnovaca predface soundsystemu smerom k radiu?.. Mam o2po face 09 ..columbus 3t0 035 680e Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: kukaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listr Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) Zdravim, koupil jsem si superba 2010 s SS a nehraji basove repro v zadnich dverich, vyskove a stredove ve predu hraji ale basy nic. Kontakty v radiu i zesilovaci jsem zkousel, repro testoval ale nikde nic. Nevite v cem hledat chybu? Editováno: 6. Únor 2019, autor: Listr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apaches Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Zkusit nastavení rádia ledatak, tam jde nastavit i zadní zónu. Jaké rádio tam máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.