Květen 15, 200619 r Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek.... To Martinoslav : A tip kde by mi to dodelali by nebyl?Mam MR98 central bez DO a do toho bych klidne sel.Ale otazka je kde mi k tomu pomuzou.
Květen 15, 200619 r Dej si inzerat tady na foru, ze koupis sadu sklopnych klicu vcetne zamku nebo si otevri annonci, zalistuj a za 5 minut to mas vcetne komfortni jednotky. Jestlize mas RV98, tak mas pravdepodobne stary immobilizer, u tebe muze byt problem. Bud budes muset sehnat klice s immobilizerem odpovidajicim tvemu autu, nebo budes muset vypreparovat svuj klicek a chip immo vlozit do noveho klice. Nicmene stale je to nejlepsi mozne reseni. Jakekoli privesky na klice nebo hnusne neorigo klice bych ja osobne vyhodil z okna. Bez kompromisu. Co se tyce nakodovani, tak kluci mechanici OC klubu to musi zvladnout a kdyz ne, tak kdyz bys mel cestu pres UL, tak se stav...
Květen 15, 200619 r Dej si inzerat tady na foru, ze koupis sadu sklopnych klicu vcetne zamku nebo si otevri annonci, zalistuj a za 5 minut to mas vcetne komfortni jednotky. Jestlize mas RV98, tak mas pravdepodobne stary immobilizer, u tebe muze byt problem. Bud budes muset sehnat klice s immobilizerem odpovidajicim tvemu autu, nebo budes muset vypreparovat svuj klicek a chip immo vlozit do noveho klice. Nicmene stale je to nejlepsi mozne reseni. Jakekoli privesky na klice nebo hnusne neorigo klice bych ja osobne vyhodil z okna. Bez kompromisu. Co se tyce nakodovani, tak kluci mechanici OC klubu to musi zvladnout a kdyz ne, tak kdyz bys mel cestu pres UL, tak se stav... No prave ze u me muze byt problem tak bych nerad neco kupoval aby mi to pak bylo k nicemu.Zase az tolik tomu nehovim.Radeji bych nekoho kdo by to vse dodal komplet i s montazi.Jinak UL neni problem.
Květen 17, 200619 r Tak si zjisti jakou verzi immo v aute mas, podle toho si kup klice a pak se to uz doresi....
Červen 1, 200619 r Ja bych do toho nesel, protoze jsem si nedavno koupil 2 vystrelovaci klice, jednotku a kabelaz i pro pripojeni blinkru za ca. 600 Kc (www.ebay.de). Kazdopadne pokud investujes i tyto penize (997,- + postovne) a mas originalni centralni zamykani, je montaz sakumprask za tri hodiny hotova. Nejhorsi je na zacatku z blbe napsaneho navodu zjisit co a jak, montaz v nasledujicim aute pak jde jedna radost a do jedne hodiny. Jedine co je treba si prikoupit jsou takove ty klipsny ("Stromdiebe"), se kteryma se muzes svym kabelem pripojit jednadve ke kabelu stavajicimu, aniz by jsi ho musel oholovat a oba k sobe pajet. Transponder ovlasdajici imobilizer opatrne vypacis ze stavajiciho klicku a vlepis nebo jinak upevnis do noveho vystrelovaku. Pak jeste najit klicnika, ktery ti okopiruje do noveho polotovaru klice a je to hotovo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.