Duben 28, 200619 r Autor Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš??
Duben 28, 200619 r Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš?? Nevím asi ne...spíš na nějakou další...mám teď v květnu zkouškový takže naprd
Duben 28, 200619 r Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš?? Nevím asi ne...spíš na nějakou další...mám teď v květnu zkouškový takže naprd he zkouskovy, to nas tu ma asi mnohem vic, ale preci se nemuzes ucit porad
Duben 29, 200619 r Tak hodně štěstí... Možná se na tu mimoň přece jenom podívám...zatím tak na 60 procent jo....když mi tady bylo slíbeno to povození
Květen 2, 200619 r To by bylo super.. A co laityng?? Bude? Ještě pořád sonduju, tenhle laityng přímo na míru by měl bejt něco jako novinka...a jediný co píšou o zvuku že byl nastaven dle zkušeností a požadavku úživatelů...ještě si počkám, nerad bych tam zas za tejden nechal vracet ten origo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.