Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš?? Nevím asi ne...spíš na nějakou další...mám teď v květnu zkouškový takže naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil A ty na Mimoň přijedeš?? Nevím asi ne...spíš na nějakou další...mám teď v květnu zkouškový takže naprd he zkouskovy, to nas tu ma asi mnohem vic, ale preci se nemuzes ucit porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tak hodně štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Tak hodně štěstí... Možná se na tu mimoň přece jenom podívám...zatím tak na 60 procent jo....když mi tady bylo slíbeno to povození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 To by bylo super.. A co laityng?? Bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 To by bylo super.. A co laityng?? Bude? Ještě pořád sonduju, tenhle laityng přímo na míru by měl bejt něco jako novinka...a jediný co píšou o zvuku že byl nastaven dle zkušeností a požadavku úživatelů...ještě si počkám, nerad bych tam zas za tejden nechal vracet ten origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.