Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No byl jsem tam jen chvili. Cca 2hodinky ale snad sem pak nekdo prida foto az to tam skonci

Tak 10 sraz byl asi nejhezčí škoda že jsem tam nemohl být celý vikend

.

Upraveno od tweetyna

Sraz super .... pátek pohoda posezení ... sobota krááásné počasí přesně podle objednávky ... ale už nikdy nechci dělat porotce :(

Upraveno od Mates_XIV

Martine copak :smich: já si to užíval :)

dal jsem nejaké fotky i kě mě na profil...byl jsem tam chvilku a super!!!

Martine copak :smich: já si to užíval :)

Ale jo .... ale 3 hodiny než jsme to všechno obešli ... a pak to těžké rozhodování ... to dohadování o Best of best bylo hustý :D

souhlasím s Martinem, pátek večer super a na sobotu vyšlo moc krásné počasí :palec2:

Byl jsem jen na chvilku ale bylo to fajn :-) pocasi super

Ale jo .... ale 3 hodiny než jsme to všechno obešli ... a pak to těžké rozhodování ... to dohadování o Best of best bylo hustý :D

Ano je to mazec než to projdeš :kuk: ale besták to byl hukot :)

Jo nejvíc mě dostal zabiják Klácoše ;)

post-89-1275225551,8561_thumb.jpg

tak to je opravdu trhač :smich:

pro příště by se mohla rozdávat i cena útěchy za nevyhrání fotky Fabia roku :palec2:

Když vídím toho hezkého psíka co takhle udělat kategorii škoda štěnatko :palec2:

Joo Arnošt byl skvělej :)

• Autor

10.sraz SKODAHOME.cz

Nejprve bych rád ještě jednou poděkoval všem co přijeli a sraz si užili. Děkuji :)

O posledním květnovém víkendu se konala pro nejdůležitější událost již 10. sraz SKODAHOME.cz v tradičním prostředí Triocampu Dolní Chabry na okraji Prahy. Asi největší otázkou bylo, jaké bude počasí a zda nebude pršet?

Více se dočtete ZDE

Celá fotogalerie včetně předání cen ZDE

gallery_291_190542.jpg

gallery_291_10527.jpg

Děkuji za vyfocení mojí sériovky!! :smich:

Jdu jeste zkusit hledat. Treba nekde v pozadi uvidim svoji berunu ale uz prestavam doufat. Neni moc radost pohledet kdyz nenechavci v Praze dokonale odvadi sve dilo.... :(

se nediv když jsi tam byl cca 2hodky, já tam byl ani né hodku a měl jsem štěstí, nic víc!

A myslim že pořádný fotky si zasloužily jiný auta než ty naše! ;)

To jo ale chces rict ze moje auti neni poradny kdyz vydrzelo 3 vykradeni, 2 nehody a jedno odcizeni SPZ? :smich:

Tak srázek vyvedený, počasí výborně zařízený (muselo to stát hodně) :). Tu moji sériovku se podařilo vyfotit Memphikovi, ikdyž byla schovaná právě pod tím stromem. :)http://vwmysak.rajce.idnes.cz/10.SkodaHome/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.