slavo Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Nevie niekto poradiť, na mojej 1,6 55kW po naštartovaní a zahriatí drží voľnobeh stále mierne zvýšené otáčky, cca 900, celým autom keď stojím mierne trhá, keď pridám na vyššie otáčky a uvoľním plyn (za jazdy keď vyradím) otáčky klesnú takým spôsobom, že keď klesnú na cca 1500 mierne húpnu na 1600, a potom ešte z 1000 na asi 1100, čiže miesto toho aby hneď klesli na voľnobeh ešte sa takto dvakrát húpnu. Najnovšie to robí aj to, že otáčky na cca 1500 začnú húpať o cca 100 nahor a spraví to aj desaťkrát po sebe. Neviete čo to môže byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ahoj, dělalo mi to samé, až se se mnou po cca 2 měsících rozloučila zapalovací cívka (dělalo to zejména při vyšší vlhkosti - léto a pak pršelo). Nyní nová cívka a OK. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroosek Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Měl jsem stejné problémy, ale otáčky šli časem až na 2500 t, vyčištění škrtící klapky nepomohlo tak jsem dal novou klapku - prodřený potenciometr snímače polohy (2500 neoriginál a asi 5 tis originál) a nastavil základní nastavení a volnoběh držel perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.