ferencr1 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zdravim mám taková problém při teplém motoru když nastartuji tak mi vyletí otáčky motoru a hned zas spadnou a na přístrojové desce se zorbliká kotnrolka žhavení při studeném motoru to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zdravim mám taková problém při teplém motoru když nastartuji tak mi vyletí otáčky motoru a hned zas spadnou a na přístrojové desce se zorbliká kotnrolka žhavení při studeném motoru to nedělá - no, kontrolka zhaveni muze blikat proto, ze mas slatny brzdovy spinac, ktery je umisteny pod kokpitem a nad brzdovym pedalem - mozna mas zhavicky v prdeli nebo neco... ale to by pri teplem motoru nemelo delat. u otacek, ktery litaji nahoru pomaha vymenit teplotni cidlo, muze byt spatne. mel jsem stejny problem, akorat pri studenem motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak26 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Kontrolka od žhavení signalizuje nejen brzdové světla, ale i dalších tuším 8 poruch. Přečti si VAGem chyby, budeš moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ty otacky jsou tim cidlem. Resil jsem to pred mesicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahojte, ja mam taky problem ze ked startujem tak mi zhavic svieti hrozne dlho a nezhasne ... a este taky dalsi problem ze stale mi svieti airbeg a neviem preco pomozete ? mam prvy den vodicak tak preto a auto som dostal a mam sa onho starat sam takze preto sa pytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 zhavic svieti dlho...definuj dlho. Aj zhasne napr po 20 sekundach? Neskusal si dokedy svieti? To bude snimacom teploty chlad. kvapaliny. Bud zle cidlo alebo len kable. Ten Bag ma poruchu,ale niekedy staci len skontrolovat a ocistit kontakty napr ako aj mne,raz sa zazala kontrolka a potom po precisteni OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) No dnes ked som jazdil dlhsie tak som videl ze teplota chladiacej kvapaliny mi zbehla na nulu a neskor zas naskocila spat na 90°C takze poskusam ci su dobre kontakty a tak podobne a dam vediet lebo ten zhavic svietil cez 30 sec a nezhasol tak som nastartoval a bez problemov EDIT: ked som isiel po ceste tak mi zbehla ta teplota nie ked som stal... aby som sa upresnil Editováno: 5. Listopad 2009, autor: LuKKaS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Zdravim,ja mam trochu jinej problem s otackama,me strasne houpou http://www.youtube.com/watch?v=v7sO2er9U7g nevite co s tim?? jen dodam ze mam 1.6 74KW r.v.1999 Editováno: 5. Listopad 2009, autor: wilson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 To bude tym cidlom. Je dvojokruhove. A ty mas zrejme cele dosahane. Lebo Ti aj dlho zhavi to jeden okruh co snima RJ a ti blbne ukazovatel,to druhy okruh. Alebo mozno ho mas ozaj len zle kontakty,oxidacia,blby kontakt. nemusi byt hned cidlo KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 No uvidim este som tie kontakty nepozoroval ale jazdil som snim 2 dni skoro neustale cez 100km som najazdil a zhavic zhasol do 3 sekund od potocenia klucika iba raz sa mi stalo ze svietil cca 20 sek... tak musim poriadne prezriet tie kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 (editace) Ahojte,ja mam taky problem ze ked startujem tak mi zhavic svieti hrozne dlho a nezhasne ... a este taky dalsi problem ze stale mi svieti airbeg a neviem preco pomozete ? mam prvy den vodicak tak preto a auto som dostal a mam sa onho starat sam takze preto sa pytam U bagů bývá častá závada kroužek pod volantem, teď ho měnili taťkovi, ale chtělo by to na VAG. Editováno: 7. Listopad 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 (editace) Ahojte, me to dela presne naopak rano kdyz nastartuju tak otacky na 1s vyleti na cca 1.100 (okamzita spotreba 2l) a spadnou na 900. Auto se chova normalne, zadne cukani, zande kolisani otacek, teploty. Je to normalni? O1 MR2003 TDI/66 Editováno: 13. Listopad 2009, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ahojte, me to dela presne naopak rano kdyz nastartuju tak otacky na 1s vyleti na cca 2.000 (okamzita spotreba 2l) a spadnou na 900. Auto se chova normalne, zadne cukani, zande kolisani otacek, teploty. Je to normalni? O1 MR2003 TDI/66 Normalni to neni. Procti si tohle forum odznova a melo by te neco tuknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 (editace) Normalni to neni. Procti si tohle forum odznova a melo by te neco tuknout.. zkusim se podivat... jen s tema otackama jsem to prestrelil, jde no na 1.100 (ne 2.000) EDIT: Tak je to pravdepodobne cidlo teploty vody v motoru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=73153 Koukal jsem ze origo stoji kolem 200, tak to v pondeli koupim a vymenim (resp. necham koupit a necham vymenit) Diky za radu Editováno: 13. Listopad 2009, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferencr1 Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 tak vyměnil sem teplotní čidlo a boužel dělá to furt to samé při teplém startu vyletí otáčky a pak se rozbliká žhavení pocitově se mi zdá že motor trošičku míň táhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Věř mi, než kupovat díly naslepo, je lepší předtím zajet na VAG, a jestli nejsi uplné nemehlo, kup si rovnou kabel a napíchni to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Krejčiřík Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 V 18. 11. 2009 at 12:28, ferencr1 napsal: tak vyměnil sem teplotní čidlo a boužel dělá to furt to samé při teplém startu vyletí otáčky a pak se rozbliká žhavení pocitově se mi zdá že motor trošičku míň táhne Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat jak jste to vyřešil. Mě to začalo dělat včera. Za studena jsem nastartoval a nic pak jsem ho zatepla zashl nastrartoval a otáčky vyletěli a zase spadly na volnoběh a netáhne, ale žádná kontrolka hžavení se my kromě před startem nerožne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Obávám se, že tento kolega ti už nic nesdělí - naposledy tady byl v roce 2010... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Krejčiřík Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Aha a vy by jste o něčem nevěděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Krejčiřík Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Je to skoda octavia 1.9 TDI 66kw r.v. 1998 najeto 400 283km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Já ne... Musíš vyčkat, jestli se tady někdo znalý neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Geško Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 V 4. 11. 2009 at 21:16, LuKKaS napsal: Ahojte, ja mam taky problem ze ked startujem tak mi zhavic svieti hrozne dlho a nezhasne ... a este taky dalsi problem ze stale mi svieti airbeg a neviem preco pomozete ? mam prvy den vodicak tak preto a auto som dostal a mam sa onho starat sam takze preto sa pytam Airbag resim ted, a je to nejakym krouzkem pod volantem, stoji to asi 500.. tak az to vymenim, doufam ze to prestane svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Krejčiřík Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Zdravim tenhle problém nemám ale jestli vám to hžavení svítí i po nastartování jako pořád tak to může být třeba vadný brzdoví spínač nebo ještě dalších cca 8 věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klapkaa Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 V 10. 1. 2017 na 20:50, Tomáš Krejčiřík napsal: Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat jak jste to vyřešil. Mě to začalo dělat včera. Za studena jsem nastartoval a nic pak jsem ho zatepla zashl nastrartoval a otáčky vyletěli a zase spadly na volnoběh a netáhne, ale žádná kontrolka hžavení se my kromě před startem nerožne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.