Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Sledujem toto téma už niekoľko dní a ako vidím veľa ludí sa to snaží vždy nejako obísť :feve: napríklad zmenou za sedačky z Leona atď. Dnes sa mi podarilo kúpiť naozaj krásne čistulinké a nové sedačky z O2 konkrétne Scout za cenu 100e komplet všetky :prc: . Mám škodu Octávia 1.8T 20V elegance 2001 vo fantastickom v stave ale dobre tvarované sedadlá mi chýbajú k zvýšeniu úrovne mojho auta. Počul som už veľa názorov na tieto konkrétne sedadlá vraj sú nepohodlné, tvrdé........ Mal som tú česť v nich sedieť 2400km cestou na dovolneku ako šofér a poviem narovinu zamiloval som sa lol ... Tak dúfam že sa mi podarí ich tam napasovať a pomocť a poradiť ľuďom ako som ja ktorý už pár dní hľadajú ako na to. V pondelok začínam tak držte palce dúfam že to pojde a všetko dobre dopadne.

niekto kto mi pomože s fotkami? súkromné správy

Editováno: , autor: Tomáš Vyšňa
Vloženo (editace)

sedacky z O2 do O1 bez veelkych uprav nedas. a velke upravy su na ukor bezpecnosti. predsa len ked sa ti utrhne sedacka pri naraze....

podlaha auta a priprava na sedadla je u oboch modelov diametralne odlisna.

Editováno: , autor: cartmanko
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

takto nejak by to malo vyzerať.

Odkial prosim ta mas tie fotky, koho je to auto? Nejaky tunajsi clen?

Nieco ma na tej fotke zaujalo.... :palec2:

Ak niekto poznate koho su to fotky, dajte mi vediet... trebars aj do SZ. Dik ;)

post-9995-12742709117946_thumb.jpg

Vloženo

Musi se posvařovat konstrukce neni to az tak tezky ale jen na to prijid. dokonce to tady jeden pan prodaval. Ze zacatku sem si myslel ze za to chce moc penez ale kolik sem na tom stravil hodin a premysleni tak sem si to mel radsi koupit. Ale da se to vyrobit uplne v pohode. Horsi je pridelat zadni sedacky..

post-15696-1274338153,6217_thumb.jpg

post-15696-1274338165,8773_thumb.jpg

• o 2 měsíce později...
Vloženo

taky bych se do toho chtěl pustit

kromě kolejniček...jaké jsou další úpravy?

když mam sedáky s ABG? mění se něco? chtěl bych tam napáchat sedačky s ABG a výhřevem ( výhřev teď nemam )

jaká je úprava zadních?

na výhřev jsem se dočetl....: relátko, kabeláž, "tlačítko" je to tak "jednoduché"

konektor na sedačkách je stejný u O1 i O2 ?

je někde na NETu návod?

nebo neni snažší sehnat sedáky z Golfa, Bory, Leona? ..... nechci kůži

dík

Vloženo (editace)

Já mám sedačky z bory a jsou tak o 100% lepší jak puvodni, pasuji bez problemu a paradni posezeničko.

Editováno: , autor: Wojnar
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Kdyby někdo chtěl tak mám na prodej redukce pro montáž předních jakýchkoliv O2 sedaček do O1. Plug and play.... jen jedna sada, měl jsem je na moje auto, ale dopadlo to jinak.

více na vici@centrum.cz nebo SZ. Plus poradím jak namontovat zadní...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Taky přemýšlím o výměně za sedačky z O2, ale jak je to s posouváním sedaček dopředu a dozadu, když použiju tu redukci? Nejlepší by byly fotky z montáže, aby si to člověk líp představil.

Návštěvník
Vloženo

a nezkousel nekdo nahradit tento plast z Oct II do Oct I ?

podle me muze bejt podobna kostra a mozna i uchyceni

post-3876-0-61576000-1298345484_thumb.jp

post-3876-0-08061200-1298345491_thumb.jp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...