Fido Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 jjj to je přesně ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Můj brácha rozebral sedáky a přestavěl na kostru výplně a potahy z O2 Editováno: 4. Březen 2011, autor: Bazénář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) hoj nedal by si mi kontakt na brcáhu nebo nevíš přesněji jak se mu to povedlo třeba nějaký stručný popis díky mooc Editováno: 5. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 zdravim tak sedacky sou v aute a super jeste doresit zadek a bude to super uz ted to vypada hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frow Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Cau hele nemohl by jsi sem hodit nejaky info a popřípadě fotky jak jsi to udělal? Já se na to chystám taky s tím, že chci zachovat půvdní kolejničky. Sice složitější výroba, ale jednoduší kdyby byl problém na technické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 zadne rezani v aute neni jen musis udelat 2 diry na prisroubovani konzole jak bude cas hned dam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Ten kdo to teda zkoušel poslední kapka přetekla protrhnutím sedačky řidiče, když koukám na ceny sedadel z OII, kdo to už vyřešil je možnost sundání pouze kolejnic z původních sedadel a nasazením na nové OII sedačky nebo je nutné tam dávat ten rám a poté jak tak koukám ztratit možnost posuvu? Díky za nějakou smyslu plnou odpověď:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 zdravim ty kolejnice nejdou sundat i predelat sou soucasti celeho systemu posouvani a naklaneni ,mozna ze to uriznout ale to nebude dobry ,jak pisou ostatni udelat drzak a pridelat ho na stavajici kolejnice v aute ,take sem to tak resil a ted to je super ,jeste musim doresit zadek ,az bude cas jinak svezenicko je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 nemate nekdo nakres toho drzaku ? dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Čuste chlapy, tak už mám doma sedačky O2 a rád bych se pustil do díla klidně vše dukládně popíšu jak jsme postupoval nafotím at vám to co nejvíc usnadním ale potřebuju sám poradit jak bych to měl udělat přední nebdue asi takový problém nadělat nový mezi kus ale mám hruzu z těch zadních spodní část pasuje dá se říct ale ta horní poradte někdo jak bych to měl udělat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Čaute, tak jsem se pustil do těch sedaček a přikládám pár fotek z předělávky... Nebudu lhát že je to brnkačka a podobně je s tím víc práce než se na první pohled zdá odrovnal jsme asi 15 vrtáku jen na několika blbých dírách. zvolil jsem 8mm široké železo kvůli pevnosti a drží to pomalu víc než původní sedačky!Přestavba není složitá pouze to nějakou dobu trvá a postupuje se pomalu je to samé zařezávání broušení a podobně ale není to zase až tak šílenéé. aspon co se týče těch předních sedaček a v autě vypadají luxusně...Co nejdřív se chci pustit do těch zadních ale zatím si moc nevím rady takže kdyby náhodou někdo měl nějakou radu at se s ní podělí rád se poučím. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Pěkná práce. Ohledně těch zadních, zkus se inspirovat u kolegů z Fábií I, taky se tam řeší sedačky z O2, řekl bych, že princip by mohl být podobný. téma třeba TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Můj brácha rozebral sedáky a přestavěl na kostru výplně a potahy z O2 A tohle někdo na fotce nemá? Mohlo by to být nejjednodušší řešení přece! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Takže mooc děkuji kolegovi "Kajman"!! moc mi to pomohlo já měl z těch zadních sedaček hruzu a zbytečně zadní tam sedli jak od výroby zabralo mi cca 2 hodinky a byly tam jen doaldím pár maličkostí ale to už jsou prkotiny takže děkuji a vypadjí tam užasně!!!ještě pár foto pro inspiraci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) No vidíš, já to třeba dělal tchánovi do Fábie i, a ty zadní jsou fakt opruz, řezání, svařování, pořešit uchycení nahoře.... a to ještě nenáme doladěné ty bočnice. Abych nezapomněl, pěkná práce, to řešení předku se mi líbí Nahoď sem pro ostatní detailnější fotky - hlavně uchycení opěradel dole na krajích a uprostřed, uchycení opěradel nahoře, uchycení sedáku, a řešení bočnic... Ono co tak sleduju fóra tak moc lidí sedačky OII do OI nedává (anebo možná jo, ale nepíše se o tom :-), asi odrazuje ten problém z předními, takže ty fotky se můžou hodit Editováno: 18. Srpen 2011, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 A co STK? Nebo kdyby došlo k havárii a co na to pojišťovna? Mě by se taky líbily ale bezpečnost je druhá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 zdravim mam je tam take a uz prosly stk a vse v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Zdravim vas, koukam,ze montaz sedacek z O2 neni jen tak,jen me napadlo,co treba sedacky ze superba?Nemaji nahodou stejny způsob uchyceni jako O1?nejsem si tim jisty,tak snad nekdo bude vedet vic.... Diky za info.... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@j!o Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Můj brácha rozebral sedáky a přestavěl na kostru výplně a potahy z O2 čiže konštrukcia sedadla z O1 a poťah s molitanmi z O2? Nevieš či musel niečo nejako upravovať? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) To netuším a už ani nezjistím bohužel Editováno: 8. leden 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Chlapi, ak by sa našiel niekto ochotný s trochou voľného času a vedel by mi vyrobiť medzi kus na predné sedačky, nakoľko som sa dostal k pekným sedadlám z O2 RS a chcel by som ich tam hodiť. Ak by bol niekto taký, tak poprosím správu. Odmena je jasná ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Nakres a foto dodam phem tydne. Zitra budu davat sedacku z OII do GIV takze pak uz zacnu stahovat fotky a neco nakreslim. JInak kazde auto a majitel to ma jinak s vyskou a polohou. Ted to davam do 4X4 GIV a tam je sirsi tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nejsem jeden z tech co umi dobre popisovat svou vlastni praci jak to vyrobil. Samotna konstrukce pod sedacku je stejna na vsechny OI a GIV. Liší se akorat v tom jak kdo chce sedet vysoko tak dle toho navari pasovinu a uchiceni v predu na dva srouby. Pac se to da udelat na hodne spusobu a pokazde budete sedet jinak vysoko a pod jinym uhlem. JA sem do zadu navaril kolecka ze stare sedacky tak aby konstrukce sla vyndat. A navic to bylo jednodusi nez vrtat diry a nebo vymyslet jiny spusob. Pasovinu jsem pouzil 40x8mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.