Květen 22, 200817 r CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu.
Květen 22, 200817 r Autor Este keby si ponukol el.schemu zapojenia konektorov vyhrevu a bagu z Fabie do OII. Tak to by bolo super. Kazdy to len nejak bastli ale nikde ziadna prestavbova el. schema Inac ta kulatina s capom na hotovo je dobra vecicka a usetri cas a namahu na vyrobu vlastnych "redukcii a uchyteni"
Květen 23, 200817 r Covece s tebou budu potrebovat mluvit, mam malej technickej problem a potrebuju ho vyresit Na to el. schema se ti zeptam meho elektrikare, ktery to zapojoval me...
Květen 23, 200817 r a předni pasujou v poho - neni třeba nic měnit Když Grygy daval do fabie sedačky z OII tak tam něco kutil - nebo se mi to zdalo
Květen 23, 200817 r No vzdyt pisu - predni v poho, jen se musi na jedne strane upravit dira pro sroub, kuti se akorat u zadnich, ale nic slozityho.
Květen 30, 200817 r ještě to schéma zapojení-dva pondělky jsou Martinoslave pryč-žádná odpověď na mou SZ-NECHTĚL JSEM TO ZADARMO-ale byl jsi nejblíž-jinak stále nezapojeno
Květen 31, 200817 r bobo: S mechanikem jsem mluvil teprve vcera. Pocitej ale az se zacatkem cervence, do te doby je zasekany
Červen 1, 200817 r profor-to by bylo skvělý Martinoslave-pokud by jsi s mechošem mluvil,dej mě vědět-je to stále co nejblíže bydlišti Upraveno Červen 3, 200817 r od bobo
Červenec 22, 200817 r Tak, ospravedlňujem sa BOBOvi že to tak trvalo. Niečo som vytvoril a tu si môžete stiahnuť si PDF Sedacky_OIIRS_FIRS_predfacelift.pdf Dúfam že všetci máte predfacelifty iba lol PS: dúfam že je to zrozumiteľné, ak nie, môžeme tu diskutovať. Pekne si všetko prečítať, predpokladá sa určitá schopnosť čítať schémy...
Listopad 16, 200816 r CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu. čau, psal jsem Ti SZ, nemoh jsem najít tento článek, nebyla by jedna přestavbová sada?
Listopad 19, 200816 r MUSA,Ancovka máte sedáky z ORSII?Bagy máte už zapojený-nebo ještě ne-já bohužel stále nefunkční Upraveno Listopad 19, 200816 r od bobo
Listopad 20, 200816 r Zdárek všem, kluci,jak to vypadá se sedlama s OI,daly by se taky prodnout do fábošky bo je to nemožný?Jeden klučina tady nabízí mooooc pěkný http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56360 Díkes Tomáš
Listopad 20, 200816 r Bobo: mám sedačky z obyč OII a zapojení bagu nechám být.. mě stačí jen lepší požitek ze sezení
Listopad 20, 200816 r Tomíno S.: No sedačky z OI mají jiný způsob uchycení, nemají kolejnice = daleko těžší montáž. Myslím že bude lepší, když si seženeš z OII, toť můj názor
Listopad 20, 200816 r Za dvojku, což si myslím že není špatná cena. Ale namají výhřev (stejně mě ještě hřeje mládí )
Listopad 20, 200816 r Pokud by je někdo chtěl. Dal bych svoje sedačky z OII RS z mojí Fabky ne prodej. Viděl bych to výměnou za fabiácký + doplatek 11tis kč. Jak říkal Martinoslav. Přední padnou a zadní se musí přizpůsobit. Upraveno Listopad 27, 200816 r od Mustafa
Listopad 20, 200816 r Taky ještě nemám zapojeny pytle v sedačkách, nemám zatím na to čas, jde mě hlavně o pohodlné sezení. Ale ještě bych potřeboval přestavbovou sadu. Jinak se v tom super sedí a hlavně to má bederku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.