Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zopar foto pre inspiraciu JAK NA TO ;)

post-3257-1202585936_thumb.jpg

post-3257-1202585977_thumb.jpg

post-3257-1202586022_thumb.jpg

post-3257-1202586065_thumb.jpg

post-3257-1202586119_thumb.jpg

post-3257-1202586164_thumb.jpg

post-3257-1202586210_thumb.jpg

post-3257-1202586242_thumb.jpg

post-3257-1202586285_thumb.jpg

post-3257-1202586327_thumb.jpg

• 3 měsíce později...

CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu.

• Autor

Este keby si ponukol el.schemu zapojenia konektorov vyhrevu a bagu z Fabie do OII. Tak to by bolo super. Kazdy to len nejak bastli ale nikde ziadna prestavbova el. schema -_-

Inac ta kulatina s capom na hotovo je dobra vecicka a usetri cas a namahu na vyrobu vlastnych "redukcii a uchyteni" ;)

Covece s tebou budu potrebovat mluvit, mam malej technickej problem a potrebuju ho vyresit :D;)

Na to el. schema se ti zeptam meho elektrikare, ktery to zapojoval me...

a předni pasujou v poho - neni třeba nic měnit

Když Grygy daval do fabie sedačky z OII tak tam něco kutil - nebo se mi to zdalo

No vzdyt pisu - predni v poho, jen se musi na jedne strane upravit dira pro sroub, kuti se akorat u zadnich, ale nic slozityho.

ještě to schéma zapojení-dva pondělky jsou Martinoslave pryč-žádná odpověď na mou SZ-NECHTĚL JSEM TO ZADARMO-ale byl jsi nejblíž-jinak stále nezapojeno

bobo: S mechanikem jsem mluvil teprve vcera. Pocitej ale az se zacatkem cervence, do te doby je zasekany :(

profor-to by bylo skvělý

Martinoslave-pokud by jsi s mechošem mluvil,dej mě vědět-je to stále co nejblíže bydlišti

Upraveno od bobo

Hele, tohle tema bysme mohli dat do instalacnich manualu, co vy na to kluciii? :)

• 1 měsíc později...

Tak, ospravedlňujem sa BOBOvi že to tak trvalo.

Niečo som vytvoril a tu si môžete stiahnuť si PDF Sedacky_OIIRS_FIRS_predfacelift.pdf

Dúfam že všetci máte predfacelifty iba lol lol lol

PS: dúfam že je to zrozumiteľné, ak nie, môžeme tu diskutovať. Pekne si všetko prečítať, predpokladá sa určitá schopnosť čítať schémy...

• Autor

Klobuk dole pane profore ;)

:worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :)

• 3 měsíce později...
CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu.

čau, psal jsem Ti SZ, nemoh jsem najít tento článek, nebyla by jedna přestavbová sada?

Já bych si taky jednu vzal ;)

MUSA,Ancovka máte sedáky z ORSII?Bagy máte už zapojený-nebo ještě ne-já bohužel stále nefunkční

Upraveno od bobo

Bobo: mám sedačky z obyč OII a zapojení bagu nechám být.. mě stačí jen lepší požitek ze sezení :)

Tomíno S.: No sedačky z OI mají jiný způsob uchycení, nemají kolejnice = daleko těžší montáž. Myslím že bude lepší, když si seženeš z OII, toť můj názor

Ancovko za kolik si sehnal obyč sedačky z O2

Za dvojku, což si myslím že není špatná cena. Ale namají výhřev (stejně mě ještě hřeje mládí :smich: )

Pokud by je někdo chtěl. Dal bych svoje sedačky z OII RS z mojí Fabky ne prodej. Viděl bych to výměnou za fabiácký + doplatek 11tis kč. Jak říkal Martinoslav. Přední padnou a zadní se musí přizpůsobit.

Upraveno od Mustafa

Taky ještě nemám zapojeny pytle v sedačkách, nemám zatím na to čas, jde mě hlavně o pohodlné sezení. Ale ještě bych potřeboval přestavbovou sadu. Jinak se v tom super sedí a hlavně to má bederku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.