JardaNet Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 občas se mi stáne že mi nejde octa nastarovat jen točí jak zběsilá.přišel jsem na to že mi zůstane vyset klapka na přívodu vzduchu při pohledu na motor vlevo je na ni nějakej podtlak.při ručním překlopení nastartuje na první otočení.nevíte náhodou někdo co to je za klapku a jestli se to dá nějak opravit,promazat nebo vyčistit.Dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Překontroluj hadičky,ventil.Pokud nevíš jak,zajeď k někomu,kdo to zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaNet Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 hadičky OK klapka se zasekává při podtlaku na ventilu rozhejbal jsem to už se nelepí.snad to nějakou dobu vydrží.Dá se to nějak rozmontovat ? Prej tam je usazenej karbon.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ta klapka co mas na mysli nie je to skrtiaca klapka ako u benzinoveho motora ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 asi tam bude karbon.podívej s na dieselpower forum nebo na VW forum,včera tam někdo dával foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ta klapka je tam pouze na to, aby sebou motor při zhášení silně neškubnul, zavírá se jen při zhášení motoru, jinak by měla být otevřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.