Kubenec Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Koupil jsem si Fábku a upřímně řečeno mi to denní svícení pije krev - zvlášť teda teď v zimě, kdy zároveň se startováním se mi rozsvítí světla a baterka dostává nepříjemně zabrat. Stejně tak svítim i při pitomým pojíždění nebo na místě než očistím auto od sněhu a námrazy. Potřeboval bych to denní svícení nějak jednoduše odstranit. Nejsem žádnej kutil jenom uživatel, tak se ptám jak to udělat, tak aby fungovalo jenom klasické rozsvícení světel. Stačí z pojistkové skříně vyndat tu pojistku SB 55? Nemáte nějakej nákres na který pozici jí najdu?? Dík Pokuď vím, tak origo denní svícení se aktivuje až po nastartovaném motoru.Prostě, když neběží motor nesvítí potkávací světla. Máš origoš Škoda nebo nějaké jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) zober si lampu a posvieť si na poistky, sú tam na čiernom plaste čísla poistiek a 55-ku vytiahni, alebo pri státí na mieste proste prepni na parkovačky a tlmené zhasnú. N obrázku vyššie v príspevku je vidno presne umiestnenie SB55 Editováno: 13. leden 2010, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silverwolf Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jj dík za radu. To jsem potřeboval Na parkovačky přepínám, to jo, ale spíš mi vadí jak baterka v mrazech dostává zabrat, když při startování navíc ještě musí svítit. A se zapínám světel před jízdou problém nemám. Teda párkrát jo, když člověk přejíždí od obchodu k obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silverwolf Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 To Kubenec: nevím jestli originál, protože je to jetý auto a už to tam bylo. Ještě se no to podívám pořádně jestli to rozsvítí až po startu, ale zatím mi to připadlo, že se rozsvítí zároveň se startováním. Kdyby to bylo až po, tak to samozřejmě nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Před startem se rožnou parkovačky, po startu hlavní světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Před startem se rožnou parkovačky, po startu hlavní světla Jo je to tak a jsem s tím spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Hele koupil jsem si taky sadu a jsou tam přehozené dva konektory oba dva jsou červené... jeden co má vést do pojistek (dvojitý iso) je přehozený z jedním co přijde do spínače světel (iso)... stačí když prostě ty konektory přehodím a nebo je ta kabeláž špatně "slepená" a ty kabely májí správný konektor ale jsou přehozené?? nesetkal se s tím někdo?? Je to origo sada na fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Aha tak jsem po rozlepení zjistil že jsou to dva konce téhož kabelu.. takže ho stačilo obrátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 (editace) Aha tak jsem po rozlepení zjistil že jsou to dva konce téhož kabelu.. takže ho stačilo obrátit... zdar, lidi potřebuju poradit. Mám origoš automatické rozsvícení světel a občas mi blbne. Po startu se vždy normálně rozsvítí, ale v průběhu jízdy, se mi stalo že to zhaslo.čím by to mohlo být? Žádná kontrolka(dobíjení, olej) se mi nerozsvítila. Taky jsem zjistil,že občas se automatika nerozsvítí, po opakovaném startování. odešlo už někomu z vás to relé?nebo nevíte co to relé řídí? díky za info Editováno: 27. Únor 2010, autor: jardadzegr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h210 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 zdar, lidi potřebuju poradit. Mám origoš automatické rozsvícení světel a občas mi blbne. Po startu se vždy normálně rozsvítí, ale v průběhu jízdy, se mi stalo že to zhaslo.čím by to mohlo být? Žádná kontrolka(dobíjení, olej) se mi nerozsvítila. Taky jsem zjistil,že občas se automatika nerozsvítí, po opakovaném startování. odešlo už někomu z vás to relé?nebo nevíte co to relé řídí? díky za info Mám naprosto stejný problém. Před půl rokem to přesně takhle začlo a teď už asi měsíc se to nerozsvítí vůbec Přesněji řečeno, parkovačky se rozsvítí, ale po nastartování se nerozsvítí velký světla a musím to zapnout ručně. Nechce se mi to ted v zimě rozebírat, kdyby někdo poradil, na co konkrétně se zaměřit, bylo by to fajn. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Mám naprosto stejný problém. Před půl rokem to přesně takhle začlo a teď už asi měsíc se to nerozsvítí vůbec Přesněji řečeno, parkovačky se rozsvítí, ale po nastartování se nerozsvítí velký světla a musím to zapnout ručně. Nechce se mi to ted v zimě rozebírat, kdyby někdo poradil, na co konkrétně se zaměřit, bylo by to fajn. Honza hih, koukám, že mám samý podobný problémy:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Odešlo relé... jestli vám to montoval origo servis, měla by na to být záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Mel jsem taky origo rele a tohle jej nahradilo a spolehlive pracuje http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=0317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 hmm, to je pěkná cenovka...To stojí za to, to zkusit... Můžete mi někdo ještě poradit, kde se přesně to rele nachází?Co musím demontovat apod..... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milane Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ještě si dej pozor při vyndavání pinů ze svorkovnic. Mají totiž zajištovací pojistky. ako na tie piny ? nemas nejake fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Když je budeš nasazovat, tak to uvidíš a při demontáži potřebuješ vypichováky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to jardadzegr najdes to pod palubkou u ridice je to rele zapichnute v boxu, blize v dilenske prirucce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak, rele už je doma. O víkendu se do toho pustím.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Tak vyměněno...docela super přístup:-( Doufám, že to pomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Záleží kolik hovadin tam máš namontovaných a jeké prasata je montovaly... já mám třeba přístup pěkný, všechny kabey jsem si uspořádal tak ať nezavazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 zdá se že to relé pomohlo:-) díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabik Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Zdravím všechny, nesetkal jste se někdo kdo montoval sadu denního svícení s tím, že by mu nepatrně svítilo osvětlení budíků? O víkendu jsem to montoval a až dnes jsem si všimnul, že to nepatrně svítí,nevím jestli to bylo od začátku. Nezapojoval jsem osvětlení SPZ, ale kabel jsem jen zaizoloval a nechal v relé zapojený, nemohlo by to být tím? Poradí někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Tím kabelem to určitě není.. spíše to vypadá že to někde probíjí.. ale těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Zdravím všechny, nesetkal jste se někdo kdo montoval sadu denního svícení s tím, že by mu nepatrně svítilo osvětlení budíků? O víkendu jsem to montoval a až dnes jsem si všimnul, že to nepatrně svítí,nevím jestli to bylo od začátku. Nezapojoval jsem osvětlení SPZ, ale kabel jsem jen zaizoloval a nechal v relé zapojený, nemohlo by to být tím? Poradí někdo??? Neviem cim to moze byt ale u mna sa to chova rovnako nezapojene SPZ, a v noci jemne svietia budiky.. ale ozaj len jemne.. a pravdupovediac ma to vobec netrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 kurnik to se musím podívat:smich: nikdy jsem to neřešil, v noci mám puštěné světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.