funess Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 mam problem s motorom. Medzi 1000 a 1200 v 2 a 3 mi trha motor.Ak pustim plynovi pedal na otacky su v norme a ide v pohode tak tiez ak ho sklbe a pridam do vizsich do otacok tak ide v poho. co si otom myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 este som zabudol dodat ze Vag nic neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 vidim ze vsetci viete poradit Tak trochu to poopravim. deje sa to presne medzi 1000 a 1100 ot. ymenil som palivovi filter a a do nadrze som nalial REDEX na cistenie trisiek. mam pocit ze sa to zlepsuje. no skusim tam este pri kazdom tankovani naliat a uvidime. potam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 nezlepsuje poradte prosim co dalej bo ju uz asi pustim dole kopcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A preco vlastne jazdis skoro na volnobehu? Sa potom cuduj ze to cuka. Lebo sa zrejme pohybujes v oblasti kde ti do toho zacina zasahovat RJ aby nedoslo k skapaniu motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A preco vlastne jazdis skoro na volnobehu? Sa potom cuduj ze to cuka. Lebo sa zrejme pohybujes v oblasti kde ti do toho zacina zasahovat RJ aby nedoslo k skapaniu motora. ako som pominal je to 2 a 3 rychlost takze sa to deje v meste pri rozjazdoch. nie ze jazdim na volno behoch. Ale aj tak je to rada. mam problem z budikmi. dobre pojdu uz do opravy a uvidime ci to nieco moze zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 No dnes som si to skusil nasimulovat a nie je to az take drasticky nizke. To je len taka mylna predstava. Tak isto ho rozbieham pomaly. A na 4 to je cca 40 km/h rychlost v tych otackach a ide. Takze testovat,kabel vag,vaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodanek Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No vidim,ze mame stejny problem,me to dela take i privyssich otackach,vice za studena a mene za tepla,pokud ten plynovy pedal neseslapnu poradne,tak to skube,kdyz mirne akceleruji a take jsem z toho na vetvi,minuly tyden jsem byl na diagnostice a nic mi tam nenasli,tak si myslim,ze jsou asi pricpane trisky.I kdyz prvne po ranu startuji,tak mi to toci trosicku dele,nez to chytne a pak se pekne zakouri z vyfuku. Pristi tyden jedu na vymenu rozvodu,vcera jsem koupil i cidlo teploty vody,tak si ho necham take vymenit a hned jim tam reknu,at se podivaji i na ty trisky a pak dam vedet. Tak preji hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Tohle se mi taky stavalo, pri mirnem pridani v nizkych otackach zaskubal. Byl jsem na mereni VAG, pujcil jsem si novou vahu vzduchu na otestovani a furt nic. nedavno jsem vycistil a rovnou zaslepil EGR ventil a je po skubani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 no od vtedy takto jazdim. Neviem este stale cim to je pokial nezozenie nove budiky. Tie to co mam stale padaju a rychlost ani neukazuju takze ani netocia kilometre. Ak uz dam dokopi toto tak uvidim co ale a tak dik za pokracovanie diskusie s tymto problemom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Kozak Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Dobrý deň, mal som ten istý problém s trhaním motora... dal som si vymeniť vačkovu hriadeľ a trhanie zmizlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenki125 Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Nazdar chalani mam vw sharan 1.9 96kw nema výkon a trha do nedávna aj dost dymil oi vymene vačky turba hydrostelov a rozvody uz nedymí ale ten výkon tam vobec nieje spotreba okolo 12litrov pri zohriatom motore je spotreba 1.2-1.4 tot asi nebude v poriadku co? uz neviem co mam menit skuste mi poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 No dnes som si to skusil nasimulovat a nie je to az take drasticky nizke. To je len taka mylna predstava. Tak isto ho rozbieham pomaly. A na 4 to je cca 40 km/h rychlost v tych otackach a ide. Takze testovat,kabel vag,vaha. To jazdíš na 4 40????????Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.