kuyon Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Zdravim odbornikov! Mam jednu taku otazocku. Vie mi niekto povedat ci sa da autoradio dance dat do fabie 1 ? Ide m io to, ze ak vyberiem odkladaciu schranku pod povodnym radiom, ci sa tam vojdu sasi radia dance, ktore je vacsie. Viem ze okolite plasty su ine. ale s tym by som sa uz pohral. A este jedna vec, pomohli by mi rozmeri sasi radia dance VxSxH. s pozdravom Brano,Trnava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ide vsetko ale tak ako si myslis sa nevyhras. este nikdy som pekne osadene radio nevidel, chcelo by to rezat a ohybat plasty boku vnutra stredoveho panelu. a ked uz last vyrezes a ohnes tak zmenis jeho strukturu. aj keby si ho pekne ohol, bude povrch hladky. Kup si pekne dvodin radio a si bez problemov. nehovoriac o tom ze prides o drziaky napojov. velkost dance by mala byt klasicky dvojdin na montaz akurat predok s tlacitkami je vacsi. 178(W)*100(H)*165 (D)mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyon Vloženo 21. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 dakujem uz som terar mudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkkk Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Zdravím a prosím o radu potřeboval bych demontovat radio DANCE ale mám obavu že pokud ho odpojím aby mi pak jelo. Vím že je nakodované do mé fábky a já jako amatér mám strach ať si neudělám problém. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.