Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

jj Ale dle DP je to jasně dané a píšou kontrolovat ale to je pro posměch kdo to bude kontrolovat a jak koukneš na kladky atd.....jen jsem se chtěl podělit protože se to tu x krát řešilo.....:-)))koknutím jen zjistíš že to neni totál ko......ten řemen nebyl na pohled tak špatný ale byl ko.....a ty kladky to sem čuměl......:-)))a právě mechanik ze škodovky který to dělá denně mě řikal že u nich to dělají automaticky celé komplet ve 120000 takže to co jsem viděl se ani nedivím.....

Tímto postupem se kryje výrobce auta a odpovědnost nechává na servisech. Vem si příklad, že při 90.000 km se na to vybodneš a při 115.000 km se to potká. Kdo za to bude odpovědný ? Výrobce ne, protože předepsal kontrolu na 90.000 km a ty jsi tehdy řekl že to vydrží do další kontroly při 120.000 km. Jenomže to nevydrželo. Jemon jsem chtěl poukázat na to, že interval výměny rozvodů na benzínech není předepsán.

a to je podle mě chyba.. i u benzínu se rozvody unavují ..

• Autor

JJ unavují jako myslím si že takto našláplá 1.8T/RS by normálně měla být také v 90T max tech 120T je to přeci jenom dost složitej motor ..... jinak z jiného soudku taky u TDI 81Kw to známej dělal až ve 180T a vše zázrakem vydrželo takže ten předpiš musí být s předstihem aby byla jistota ale zaráží mne ten interval i s kontrolama protože jak už kolega psal nic nepřekontroluješ pokud nerozebereš a to nikdo jentak nezaplatí........to už to radějí udělají komplet.....:.--)))

Mrs.

u TDI po 180tkm, a fakt to všechno vydrželo ? tak to je masakr :)

Upraveno od -Martin-

• Autor

jak řikám to je najel s tím 180t a byla čiplá old model 81kw a dost často s tím tahal vlek a vůbec se s tím nepárál.....sám si myslím že to byl extrém ale tato zkušenost mě utvrdila jak ty rozvody jsou bezpečně naplánovány s výměnou dopředu :-))))ale zas tak u tech benzínů to asi neni na tech 180T i když to naše druhé auto na tom se to dělalo ted v tech 168T /1.8T AUM.....:-))

AGN bez turba u mě až ve 198.000,-km, a rozvody celkem v poho :palec2:

vy jste teda hrozny strelci :D

• Autor

Hlavně když to všem vydrželo....horší je opak a pak třeba ta škoda u 20V :-)

mám známého s 1.8T 4x4 a dělal je v 184tkm a taky to dožilo......a jezdí dál :-)))a co mě řikal ten kamarád mechanik že žádné nevydrželo interval.....ale otázka je jaké opravdové km ty vozy mají......

Upraveno od MartinRS

´Teď jsem koukal do faktury a v těch skoro dvou stech km u mě byla měněna rozvodová sada, když jsem koukal na rozpis dle čísla dílu, tak v ní není vodní pumpa. Vydrží ještě? Musí při výměně vod. čerpadla motor ven? Jsou to ve škodovce lulani, že to nevyměnili rovnou...

• Autor

Kamaráde tak to mne ani neřikej že jí nevyměnil servis........ve 200T bude před smrtí......jde o to že to je naprosto stejná práce jako když děláš rozvody a snad u AGN to také honí rozvody tu pumpu ale zřejmě ano nwkoukám ted do etky.........

já měl ted v ruce tu naší co má 170T a jako byla moc pěkná :-))

No asi fakt neměnili. Koukám, že je tam jen rozvodová sada, ve které, vodní pumpa není. Potká se mi motor, když odejde pumpa u AGN 20V? :feve:

A motor, když budu nechávat tu vodní pumpu, ven nebude muset? Díky za odpovědi

Upraveno od dufado

• Autor

pane motor se nedává ani při rozvodech ven....jen se demontuje držák motoru na straně rozvodů a dle potřeby se max svěsí....ta naše jetá pumpa na AUM byla vyčesaná pěkně jdu hledat foto.....dodám...

Kamaráde tak to mne ani neřikej že jí nevyměnil servis........ve 200T bude před smrtí......jde o to že to je naprosto stejná práce jako když děláš rozvody a snad u AGN to také honí rozvody tu pumpu ale zřejmě ano nwkoukám ted do etky.........

já měl ted v ruce tu naší co má 170T a jako byla moc pěkná :-))

Reklamovat by to nešlo? To je podle mne minimálně hajzlovina od toho servisu :aggressive:

To Martin RS: Máš SZ

No teď už si na nich nic nevezmu (rozvody min. rok resp25. tis. km zpátky ) Moje chyba, že jsem si to neohlídal...Jinak Autoservis Klokočka Praha :aggressive:

Upraveno od dufado

Zdravim odborníka, mám malej dotaz:

mám trošku problém, vibrace ve volantu, jenže ... vibruje mi volant od cca 120 km/h, dneska jsem to ještě zkoušel abych omezil varianty, a zjištění divný, vibruje jen při záběru (jakože noha na plynu) jak pustim plyn nebo i vyšlápnu spojku vibrace hned pryč, takže to asi vyvážením nebude?

Jak neodborně něco poznat, jakože co s tim asi je?

Zítra zkusim na převážení předních přestože byly vyváženy cca před týdnem než jsem přezul, pak asi geometrie, páč se mi i trochu víc sjíždí LZ kolo, ale mám strach z toho, že to dělá při záběru ... dělalo to i na zimákách R15, ale hned 130 a klid, tak jsem to neřešil, ale co mám teď letní R16, tak toto ... bojim se nad 120 a Lipsko se blíží, přece s tim nemůžu jezdit než upadne kolo ... :help: :help: :help:

• Autor

JJ jak píše Palo ale asi bohužel neuznají na záruku ale můžeš to otestovat jako že ty lajk a myslel sis že to při techto KM je automaticky.....ale ono to s toho plyne že jí snad musí měnit automaticky!!!!

Peteres jj udělěj jak píšeš těžko radit na dálku ale co ložiska ???kolik to má najeto????kdyžtak SZ....

• Autor

OII mlhovky dodělání v origo podobě.....ovšem nic jednoduché jak se zdálo :-))))

Mlhovky příchytky šrouby kabeláž piny ovladač atd......

post-208-1237143591_thumb.jpg

post-208-1237143600_thumb.jpg

post-208-1237143614_thumb.jpg

post-208-1237143632_thumb.jpg

• Autor

Jeden old model na kterém jsem již něco dělal na dodělání.... loketky,výměna blikačů a omlazení zadečku facelift světel.......

post-208-1237143911_thumb.jpg

post-208-1237143924_thumb.jpg

post-208-1237143936_thumb.jpg

post-208-1237143945_thumb.jpg

post-208-1237143957_thumb.jpg

post-208-1237143967_thumb.jpg

post-208-1237143977_thumb.jpg

post-208-1237143986_thumb.jpg

post-208-1237143995_thumb.jpg

post-208-1237298099_thumb.jpg

Upraveno od MartinRS

• Autor

FRS a Alarm Magicar M871 a dopojení zadního plata přeci jenom to hraje lépe :-)))))))

post-208-1237298212_thumb.jpg

post-208-1237298217_thumb.jpg

post-208-1237298220_thumb.jpg

post-208-1237298227_thumb.jpg

post-208-1237298232_thumb.jpg

post-208-1237298237_thumb.jpg

post-208-1237298242_thumb.jpg

post-208-1237298247_thumb.jpg

post-208-1237298255_thumb.jpg

post-208-1237298260_thumb.jpg

post-208-1237298265_thumb.jpg

post-208-1237298273_thumb.jpg

Upraveno od MartinRS

to se řadí také mezi auta? tam bych se těžko soukal :p:smich: :smich: :smich:

• Autor

Palo ale vešel sedačky jdou vymontovat :-))))))

Tak mlhy konečně zprovozněny OII občas nejde tak hladce kus od kusu jiny.....

post-208-1237317325_thumb.jpg

Jeste jednou DIK. :palec2:

Palo ale vešel sedačky jdou vymontovat :-))))))

Tak mlhy konečně zprovozněny OII občas nejde tak hladce kus od kusu jiny.....

:palec2: Sikovne to rucicky pane! :)

Martine jde naroubovat stmivaci zrcatko s destakem z OII do OI?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.