Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 mě se taky líbí zelená , pak ještě bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 mě se taky líbí zelená , pak ještě bílá ok :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak mě se líbí : BÍLÁ S ČERVENOU ale teď koukám že i ta BÍLÁ S MODROU je fakt libovka...ale je to každého názor co se mu líbí a co ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj:-) tak zase nějaká domontáž DVD a repro + oprava (výměna) řidičova zámku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj:-)tak zase nějaká domontáž DVD a repro + oprava (výměna) řidičova zámku...... Aaaaa,ci pak je to RSo?Ze by zase Fanda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Aaaaa,ci pak je to RSo?Ze by zase Fanda? inu takovej ježíšek by se zamlouval i mne :-))))) jj........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) inu takovej ježíšek by se zamlouval i mne :-))))) jj........ A komu ne..? To je blazen.. Nekdy se u nej budu muset stavit podivat se na to.. Hele,Martas,ted me tak napadlo..Jak poznam na origo navi,jestli je to A,B,nebo C? RE: Samoze je mi jasny,ze je to nekde napsany..Ale kde? Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) jj :-) je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj Martine a spol ... Minuly tyden jsem jel Pasikem, do ktereho daval Pavel Vesely (audioves.cz) tuhle samou DVD mechaniku (stejnou mam i ja) a je to zapojene tak, ze pres tlacitka navigace se ovlada ta DVD mechanika, coz mi prislo supr-upr Jinak Martine, jako vzdy, pekna cista prace, jen by to chtelo najit pro DVD mechaniku jine misto, lamu si s tim hlavu uz nejaky cas a zatim zadny rozumny napad ... treba misto climatroniku a ten posoupnout dolu? Ale tak to ja jen tak, stale je co zlepsovat. Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jj :-)je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Ahoj pane :-) tak to mne něco uteklo a jak je to zapojené že to ovládá navi????mě to nenapadlo testnout...... jo a děkuji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Funguje to tak, ze navi vzadu na nejakem konektoru vysila signaly, jaky tlacitka mackas a kdyz je zapojeny vstup DVD, posilato signaly to krabicky, ktera simuluje IR dalkove ovladani a je zapojene primo do konektoru pro dalkove ovladani na DVD mechanice. Ta krabicka zaroven slouzi pro konverzi na RGB. Tot vse, co vim, mozna to bude mit neco spolecneho s tim, ze se musi nejak dat ovladat externi origo TV tuner... Vic by asi k tomu rekl Pavel (tady na foru je jako RyVes). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Myslel jsem si to že to nebude jentak a něco tam bude jiné.....toto je dobré řešení...mě osobně to neva že to ovládám na dálce ale přes navi je to masírka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jj :-)je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Jj diky..Ja jen,ze kamos ma Skodovackou navi napasovanou v Mondeu...Uz to tak koupil a ma tam naky trable..A kdyby ji chtel davat pryc,sem prvni u zdroje,tak abych vedel.. Diky za infosky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvedH Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 To samé dvd s ovládáním navi jsem dával do Touarega, je to ovládáno přes CAN vývody navi přes ten interface... Tady odkaz na interface: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...Player_802.html a ke každému autu se kupuje jiný svazek mfd1: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike..._Navi_Plus.html mfd2: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...MFD2__RNS2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza Ahoj ...martinrub@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 MartinRS Přeje všem Krásné svátky Vánoční a štastný Nový Rok 2008.....hlavně pohodičku a klídek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ahoj všem v Novém roce.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Oprava starého panelu 1.9TDI......klasicky padajících ručiček........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kč vhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kčvhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!! Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? Nedám pokoj Editováno: 3. leden 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? Nedám pokoj občas dostane opušták... , aby bylo na výlety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 občas dostane opušták... , aby bylo na výlety... A nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Fabia a HF Nokia Bluetooth CK-7W............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.