Září 25, 200816 r Autor jj .... nějak jsme to opomenuli .....ale já na to myslím stačí se na to vrhnout :-))
Září 25, 200816 r Autor Dnes dorazila zásilka 3x RaidHP provedení Night Flight....Tlak turba,teplota oleje,voltmetr..
Září 30, 200816 r Autor Výměna prasklého čelního okna.. Pan Martyp se stavěl na pokec a ani netušil že ho zaměstnám a tímto mu moc děkuji za POMOC.....:-))
Září 30, 200816 r Domontáž Regulace (čidel) pro xenony na OI 1.8Turbo/LPG....škoda dost narychlo namontovala jen světla a řekla majitelu pane ostatní vám už nikdo neudělá už takhle to máte dost drahý atd......kompletní oprava elektronstalace + domontáž toho co tam nebylo..... Super práce!!!!!Mohu doporučit!!!!!!Martine moc děkuji!!!!!!
Říjen 7, 200816 r Autor Důležité je že to šlape měl jsem ted dost práce a až ted čtu tvůj příspěvek...děkuji.....a co ten panel mám ho pochystat....??? Mrs.
Říjen 8, 200816 r Autor No předtím nefoukalo ale bylo ocinkané jedině kdyby nové nepasovalo :-)))))a nakonec se to urychlilo že prasklo uplně :-))))))...
Říjen 11, 200816 r Autor TUAREG Výměna navigage stávající za novou dotykovku + montáž odbloku obrazu za jízdy a dalších funkcí....Mrs.
Říjen 14, 200816 r Autor To slo rychle.. Udelal radost? jj nic na tom v podstatě není :-)))a hlavně velká spokojenost!!! :-))
Říjen 20, 200816 r Autor Montáž HID sady H4 BI-xenon......usadit všechny komponenty sady nebylo jednoduché aby to nějak vypadalo ale nakonec se povedlo....Mrs.
Říjen 21, 200816 r Autor Ahoj všem psalo dost lidí na SZ..jaká je spokojenost s HID xeno......no tak popravdě mě potěšilo.....ale nejsem toho zastánce víte že já preferuji raději vše origo ale když seřídíte světla tak to docela jde.....když neni jiná moznost.....koupil jsem je na otestování :-)))dnes už nejsou tak drahé i H4 bi jdou slušně koupit..... Mrs.
Říjen 30, 200816 r Nový pomocník jiného oboru ale je také potřeba :-)) ..tak jsme řádili na zahradě :-)))))obsah 135cm 4takt OHC Pěkná mašina..... :)i když není koncernová........
Listopad 2, 200816 r Tak dneska sem byl u MartinaRS na vycteni pinu. Supr prace, byl rychlej jak blesk za 5 min hotovo a jeste sme si dobre pokecali. Mockrat dekuji. (jinak rekl sem tatovi vasi radioamaterskou znacku a rikal ze je mu nejaka povedoma...) a jeste sem zajel na ten zlicin na vybrouseni ty planzety a taky mi to udelali... Diky za tip. Jinak v prubehu tydne se ozvu na tu montaz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.