MartinRS Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Ten "pípák" dáváš na B sloupek? Až půjdu do lišt v barvě tak chci přejít na origo lakované čidla a přemýšlel jsem, kam se to dává. jj vše origo tak jak má být.....je ve sloupku B v dolním plastu a v kastli jsou připravené otvory na plastové hmožděnky a do nich šroubečky........jde to dát i na oboustranku nebo jak to dělám já nalisuji maticovej nejt :-))))a klasické šrouby...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 tady to je při lisování....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 už se těšim až to bude pan profík montovat na moje autí nejsem profik :-)))))ale díky.....:-))))) ale je to profik, jen je moc skromnej!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Děkuji :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 je to šikula zneužil jsem u jeho služby také na tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 je to šikula zneužil jsem u jeho služby také na tempomatu na tempomatu co to je????:-))))hele už si jako doma jo no tak to jde :-))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 je to šikula zneužil jsem u jeho služby také na tempomatu na tempomatu co to je????:-))))hele už si jako doma jo no tak to jde :-))))))))))))) no jasné dnes ráno, ale měl jsem toho dnes docela hodně tak jsem mluvil jen s Petrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Další nějaké montáže Navi,Changer,Maxidot,a příprava PDC jednotky včetně kabeláže bez upravy narazníku majitel bude dávat jiný......:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Foto připravené kabeláže na výhřev sedaček do fábie včetně ovladačů........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Další příprava kabeláže do fabie na PDC ......čeká na montáž.....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Starší záležitost a někde už to tady je Mílova oktávka u mne na nějaké dodělávky....... Editováno: 11. Červenec 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m&m Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Starší záležitost a někde už to tady je Mílova oktávka u mne na nějaké dodělávky....... Mne by spíše zajímalo, jak jsi vyřešil, aby Ti při zapojeném vozíku blikala kontrolka na palubce. Mám na mysli tu, co bez vozíku nebliká. už se s tím párám týden a nebliká a nebliká. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Starší záležitost a někde už to tady je Mílova oktávka u mne na nějaké dodělávky....... Mne by spíše zajímalo, jak jsi vyřešil, aby Ti při zapojeném vozíku blikala kontrolka na palubce. Mám na mysli tu, co bez vozíku nebliká. už se s tím párám týden a nebliká a nebliká. Díky. jj to jsem nepropojil musí se z varovného spínače propojit jeden kábl do budíků......zatím to ale nemám ovětřeno a když máš tažné je i jiný varovný spínač kvůli zátěži....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Další malej fotoserial přestavby octavie na klimatronic ted o sobotě :-)))))v hrozném horku UFFF :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Fiiiha Martine, to je mazec... VIm, ze to tak v praxi nefunguje, ale mit moznost byt u takove prace, to by byla parada ... ja vim, uz nic nerikam ... Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Fiiiha Martine, to je mazec...VIm, ze to tak v praxi nefunguje, ale mit moznost byt u takove prace, to by byla parada ... ja vim, uz nic nerikam ... Mila jj byl to mazec hlavně to horko:-)))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m&m Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Starší záležitost a někde už to tady je Mílova oktávka u mne na nějaké dodělávky....... Mne by spíše zajímalo, jak jsi vyřešil, aby Ti při zapojeném vozíku blikala kontrolka na palubce. Mám na mysli tu, co bez vozíku nebliká. už se s tím párám týden a nebliká a nebliká. Díky. jj to jsem nepropojil musí se z varovného spínače propojit jeden kábl do budíků......zatím to ale nemám ovětřeno a když máš tažné je i jiný varovný spínač kvůli zátěži....... Trojúhelník jsem vyměnil. Taky svítí hned po nastartování. Ten minulý svítil, až se rožly světla. Na starém žigulíku měla dráty pro mne ještě nějakou logiku. Tady v tomto autě vede kamkoli pouze jeden drát a všude je to sama řídící jednotka. Prohledal jsem celé fórum, ale nikde jsem nenašel, kam a co zapojit. Ve škodaservisu na mně koukali, jako bych spadl z višně. Tak mi holt nezbude, než se smířit s tím, že kontrolka tam je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Starší záležitost a někde už to tady je Mílova oktávka u mne na nějaké dodělávky....... Mne by spíše zajímalo, jak jsi vyřešil, aby Ti při zapojeném vozíku blikala kontrolka na palubce. Mám na mysli tu, co bez vozíku nebliká. už se s tím párám týden a nebliká a nebliká. Díky. jj to jsem nepropojil musí se z varovného spínače propojit jeden kábl do budíků......zatím to ale nemám ovětřeno a když máš tažné je i jiný varovný spínač kvůli zátěži....... Trojúhelník jsem vyměnil. Taky svítí hned po nastartování. Ten minulý svítil, až se rožly světla. Na starém žigulíku měla dráty pro mne ještě nějakou logiku. Tady v tomto autě vede kamkoli pouze jeden drát a všude je to sama řídící jednotka. Prohledal jsem celé fórum, ale nikde jsem nenašel, kam a co zapojit. Ve škodaservisu na mně koukali, jako bych spadl z višně. Tak mi holt nezbude, než se smířit s tím, že kontrolka tam je na nic. dá se to dozapojit já osobně jsem to zatím nedělal ale pokud je orig tažné tak to tam je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Fiiiha Martine, to je mazec...VIm, ze to tak v praxi nefunguje, ale mit moznost byt u takove prace, to by byla parada ... ja vim, uz nic nerikam ... Mila jj byl to mazec hlavně to horko:-)))))))))))))))) neboj ,až to budeš předělávat u mé octy ,tak ti vyberu den kdy horko nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Fiiiha Martine, to je mazec...VIm, ze to tak v praxi nefunguje, ale mit moznost byt u takove prace, to by byla parada ... ja vim, uz nic nerikam ... Mila jj byl to mazec hlavně to horko:-)))))))))))))))) neboj ,až to budeš předělávat u mé octy ,tak ti vyberu den kdy horko nebude Ahoj pane :-))))mě to neva zvládnu to i v horku:-))))foto pro představu pro tebe:-))))))jak to bude rozhozené...... MRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Montáž Vyhřívaných sedaček-elektroinstalace jednotka,kabeláž,ovladač sedaček..... předělávka na 3generaci octavia MR2001..........komfort,jednotky dveří zámková sada.... Foto serialek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ahoj pane,mohl by ses mi poptat po těch dílech na climatronic ? Teď mam AC ,model auta je 2003 .Napiš mi i ty ceny dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 je to sice blba otazka ale nevim co to je na jedne z fotek mas vedle ovladani vyhrivanych sedacek i tlacitko s pumpou co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 co maslíš ,že to může být ? No přece otvírání nádrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 aha takze elektronicky jo:) diky jsme aspon o neco chytrejsi jsem si myslel ze jak to zmacknes tak mas zniceho nic plnou nadrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.