Únor 10, 200916 r Autor Ahoj :-)))je to čidlo s ledkou....a slouží bud na přivolání majitele k autu (POKUD MÁ AKTIVOVÁNO)nebo na specialní nouzové otevření vozu pomocí PIN kodu a také jako ledka alarmu......:-))) Upraveno Únor 10, 200916 r od MartinRS
Únor 13, 200916 r Autor Další PDC na Octavii nějak ted všichni chtějí couváky.....jako teda praktická záležitost :-)))))))))
Únor 15, 200916 r Autor Octavia I na drobné opravy předních zámků centrálu klasika bolest octavií a na opravu/výměnu vadného maxidotu plus montáž DVD s USB a stropní monitor 9,2"Wide a propojení do stávající NAVI přes AV adapter a rozbočovač atd....auto je ted řádně prokabelováno :-))))) Upraveno Únor 15, 200916 r od MartinRS
Únor 15, 200916 r Autor po práci zasloužená pozdní večeře a pivečko :.--)))))) Upraveno Únor 15, 200916 r od MartinRS
Únor 15, 200916 r zdá se mi to jako velice příjemná funkce ovládat dvd přes navi, nemyslíš? Všiml jsem si že jsi tento dvd přehrávač už někomu dříve montoval... http://shop.conexx-video.de/artikel_id_105...1-Geraete-.html
Únor 15, 200916 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda na té octavii LaK která má navigaci škoda (ale ne DX) jedou mapy české republiky....? Jednu takovou mám a nemůžu na to nic sehnat, prostě nějaké mapy kde by byla ČR....? Nevíš jestli něco takového je....?
Únor 16, 200916 r Autor Jak píše cosby pokud máš neDX navinu je to prostě smůla........ta co jsem montoval DVD je samo DX origo i s TMC za kaslíkem.......
Únor 16, 200916 r Autor Milhausek.... jj vím o tom jen ale jde ovládat pár funkcí....a dálka u dvd je a sejnak je potřeba k ovládání....jinak samozřejmě je to dobrá věc :-)))))
Únor 16, 200916 r po práci zasloužená pozdní večeře a pivečko :.--)))))) jo takhle, nejdriv jsem si myslel, ze pokud si u tebe necham udelat PDC, tak k tomu jako bonus dostanu gulasek a pivecko, ze si takhle hejckas zakazniky a on si to pan nechava pro sebe, tak to promin, ale to pujdu nekam, kde mi daji NECO na vic :D
Únor 16, 200916 r Autor co je zač ten AV rozbočovač ? na kolik to příjde ? Ahoj :-)))je to převodník RBG na AV nezbytně nutný pro připojení k navi.....M.
Únor 16, 200916 r Autor jo takhle, nejdriv jsem si myslel, ze pokud si u tebe necham udelat PDC, tak k tomu jako bonus dostanu gulasek a pivecko, ze si takhle hejckas zakazniky a on si to pan nechava pro sebe, tak to promin, ale to pujdu nekam, kde mi daji NECO na vic :D Neboj příště nachystám gulášek :-)))))víš jak to u mne je pokud má být práce profi dělám ji sám v klidu a potom volám zákazníka když to je hotové!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))M.
Únor 20, 200916 r Autor Trochu destrukce Maxidotů....výzkum dělám delší dobu bez uspěchu maxe na bílou tak ted jsem se dotoho pustil hlouběji....bohužel padnou jedny maxidoty holt výzkum něco stojí :-)))) zatím modré a jen uprava LCD polarizace.....:-))
Únor 21, 200916 r Autor FRS na PDC docela mazec natmelený nástavec RS nic moc na umístění čidel........:-))) PS foto jen mobil takže no koment :-)))))
Únor 21, 200916 r FRS na PDC docela mazec natmelený nástavec RS nic moc na umístění čidel........:-)))PS foto jen mobil takže no koment :-))))) Dekujeme panovi, opet vse super!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.