MartinRS Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Octavia TOUR 2005 na dodělávku originálního........... CENTRÁLU S DVOJÍM ZAMKNUTÍM (SAFE) 4X EL.OKNA EL.ZRCÁTKA EL.OTEVŘENÍ NÁDRŽE VYSTŘLOVÁCÍ KLÍČE S DÁLKOU prostě doplnění celého komfortního systému původně auto mělo jen vyhřívané zadní okno jinak nic :-)))))))a dodělaný neorigo centrál který šel ven a vše se přestrojilo včetně 5dveří......MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Ja si delal srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 uf co taková přestavba na komplet el. stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Ahoj :-)))no když se to vše posčítá tak to na něco přijde ale zase komfort funkce......jen material a pak práce.....:-)))) montáž trochu stěžovala u tohoto vozu domontovaná muzika která se tam povalovala nezasvazkovaná a musela se trochu také uhladit......a celkově svazek pro komfort také pěkný rundál kabelů do auta .........Mrs.:-))))ale vše se dá řešit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Díky Martine za přestavbu a promin za prasácky natahanou hudbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 V poho Petře :-)))co včerejší oprava motoru už to jede???:-)))myslím že ted už to dá pokoj....přeci jenom ty 2 závady jsou pryč :-))))))))))))))Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Okta na přemontáž H4 na XENONY.....na starých lampách někdo dal nějaké větší Watáže žárovek a světla to se mrkněte trochu zatavené :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Okta na přemontáž H4 na XENONY.....na starých lampách někdo dal nějaké větší Watáže žárovek a světla to se mrkněte trochu zatavené :-)))) ahoj, na kolik vyjdou xenony a regulace. Díky za SZ Ahoj Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killerg56 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Okta na přemontáž H4 na XENONY.....na starých lampách někdo dal nějaké větší Watáže žárovek a světla to se mrkněte trochu zatavené :-)))) tak tie svetla su mi nejake zname tak, ale uz je to konecne SUPRIS iba mi trosku svietia nizko ;( nechcu mi ich na STK nastavit ;( tak hladam niekoho... ale inak su uplne super... velka vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Ahoj Chlape :-))) jj jsou známá u nás v čr :-))))na stk udělají.....nebo nějaký servis kde mají regloskop.......at to slouží.... Mrs. a dej vědět dopředu kdy budeš chtít dorazit na SZ nebo mobil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Klubová RS octavia na Tempomat a úpravu motorové jednotky koníků neni nikdy dost :-)))))) ovšem natahané lanovky od hudby trochu hrůza a to nemluvě o GPS/GSM alarmu.....vše by chtělo totálně předělat aby to plnilo hlavně u alarmu kvalitní ochranu!!!!! MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Klubová TDI LaK octavia na opravu tažného zásuvky .....majitel to v záchvatu boje uštípal v kufru ....oprava jak venku tak uvnitř a samo nová zásuvka....Mrs.:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 aspon ten orezlej drzak si mu mohl pretrit a rict si o pajcku vic Jinak teda nechapu jak to moh prestipat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 ono natřít to chtělo celé ale čas který mne na to vyhradil majitel nebylo zrovna na zaschnutí barvy........:-)))))celé to obrousit natřít základovkou a potom nějakou vrchní se těžko dá hned.................Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 jo tak to je potom jina kdyz neni cas tak majitel proste ostrouhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaVic Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jsem rád, že mým prvním příspěvkem na fóru mohu Martinovi poděkovat za super práci . Tempomat, okna a parkovací senzory mi dělají jen radost a kvalita práce mě nadchla! Díky! Ke všemu jsem zhlédnul i zeleného RS mazlíka, který je opravdu famózní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ahoj Marku jj vždyt já také děkuji hodím nějaké fotky vůbec nebyl čas.......:_-)))))))a dej vědět až nastane den D na ostatní vše dopředu zajistím.........Mrs.:-)a děkuji za mail jdu mrknout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Jeden hodně pěkný stroj po upravě VRC týmu......na nějaké úpravy.......dodávám jen foto auta ostatní bylo další zabezpečení auta což fotil nelze....POKUD NĚKDO MÁ ZÁJEM MOHU ŘEŠIT OSOBNĚ včetně dodávky zařízení a montáže....:-)))))MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Markova Okta na Tempomat,PDC,zaslepení zámku 5D....moc pěkná a zachovalá octavia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Kamarád mne požádal o vystavění tohoto vozu ......je k mání na prodej jedná se o Octavii II ROK VYROBY!!!! 5.4.2007 1.9TDI 77KW najeto 50T KM dovoz belgie serviska dokumentace....... XENONY optický tuning paket škoda original to zahrnuje nejen venek ale i vnitřek sedačky RS hadrové volant RS ...kožená řadička a ručka Audience na 6 CD Tempomat klimatronic 17ALL PEGASUS nové pneu atd.... cena k jednáné 300Tkč auto bez investic.......bylo havarované na předek řádně opraveno majitel vše doloží ukáže žádné skryté hovadiny jako jinde..podobné báchorky jak je auto rodiné a prodává se nebourané a já nevím co :-)))))....!!!!!!!!!!!!k doptání u mne na kontakt.....pro vážné zájemce......Mrs:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Martine, tohle vlákno mě absolutně posadilo na zadek. Ani tak ne tím, co se všechno dá domontovat, ale spíš tím, co s tím souvisí a hlavně precizností s jakou to děláš. Tohle je ta nejlepší reklama a musí na rozdíl od spousty nabídek bastlířů fungovat. A aby to fungovalo ti maximálně přeju. Sám jsem teď ve stádiu, kdy potřebuju Octu I v kombíku a zatím nějakou slušnou marně hledám. Už teď, aniž bych znal budoucí výbavu si zhruba představuju, jak tě o něco budu v budoucnu otravovat :-) Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Ahoj Romane.....já ti moc děkuji hodně moc to potěší jj máš pravdu s tou prací je to dnes hrozné bohužel divná doba já to raději budu montovat místo hodiny třeba 5 hodin ale potom člověk za to může dát ruku do ohně.....tak až budeš něco potřebovat neni problem!!!!!děkuji Mrs :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Octa s Dlouhou vlnou na přestavbu palubky novější model s kapličkou...a na předělání AC/klimatronic práce docela dobrá ale kouzla hrozné drátařiny pod palubkou velký masakr když jsem to vše demontoval nestačil jsem zírat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Montáž MF volantu do OI face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Octa I face domontáž PDC zapojení jednotky nastrojení......Mrs.:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.