milos_s Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 (editace) Ne, je to reálná fotka. Na focení jsem LED žárovky připojil kusem drátu přímo na autobaterii. Pak diagnostika hlásila chybu :-) Chtěl jsem tak porovnat intenzitu svícení denních světel (která mi připadala malá) s xenony. Stejně jsem udělal fotku pro profil. Editováno: 9. Červenec 2010, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 OK, vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Chlapi máte to super, až mi chcípne první žárovka v denních začnu to taky řešit, ale furt nechce a nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 to su LongLife - to sa este nacakas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Hmm, tak jim budem muset trošku pomoci , ale jinak to doma neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Moja manzelka to este toleruje To nevie o mojom smelom plane s 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) A v com bol iny ten typ LED? Tak beru zpět, včera jsem znovu potkal to auto a (i když byla tma), budou to ty stejný žárovky co máš ty (v Praze k dostání v stualarm). Ono to je v těch mlhovkách trochu "utopený", tak to na první pohled vypadá jinak než obr. z netu. EDIT: Ještě mě napadá, FRS má teď taky LED denní svícení, že jo? Co je tam za patici, za žárovku atd., má někdo víc info? Editováno: 15. Červenec 2010, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 (editace) Tak jsem to pročetl celé ale nejsem z toho nějak nadšený a hlavně chytrý! Doporučte mi jako běžnému driverovi nějaké parkovačky! To co má Omicron na #27 8LED Super Bright 360-degree shine Onboard Computer Error Free T10 LED bulbs se mi opravdu líbí, kde to sehnat, na eBay, nebo radši přes superfattyho?? A pak to denní svícení? Pořád zkoušíte nějaké možnosti nebo už je něco osvědčené? Mám rok2011 OII a co jsem tak četl od vás tak by tam už neměly být přehozené poly ale kdo ví... Jde mi hlavně o to aby mi nesvítil nějaký error a abych nikde nemusel pájet odpory ale jen nandat? A tak se ptám, nějaké novinky jsou? Editováno: 21. Únor 2011, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 "prasknuta ziarovka" zasvieti v kazdom modelovom roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak jsem to pročetl celé ale nejsem z toho nějak nadšený a hlavně chytrý! Doporučte mi jako běžnému driverovi nějaké parkovačky! To co má Omicron na #27 8LED Super Bright 360-degree shine Onboard Computer Error Free T10 LED bulbs se mi opravdu líbí, kde to sehnat, na eBay, nebo radši přes superplaffy?? A pak to denní svícení? Pořád zkoušíte nějaké možnosti nebo už je něco osvědčené? Mám rok2011 OII a co jsem tak četl od vás tak by tam už neměly být přehozené poly ale kdo ví... Jde mi hlavně o to aby mi nesvítil nějaký error a abych nikde nemusel pájet odpory aale jen nandat? A tak se ptám nějaké novinky jsou? Jezdim s parkovackami a dennimi svetly v LED od doby, co jsem to tu publikoval (parkovacky od SF, denni jsem koupil z Nemecka pres Inet, je to popsano). Oboji byly porizeny jako OBC free, bohuzel ma FL nejakou dukladnejsi kontrolu, takze OBC chybky hlasi, ale jiz jsem si zvykl. na predFL to mozny bude bez chyb, OBC kontrola tam neni tak dukladna... Oboje je perfektni, jiz spoustu lidi to zaujalo, denni jsou viditelne i v nejprudsim letnim slunci, nekolikrat testovano, maji pravdepodobne nizsi svetleny tok, nez klasicke zarovky, ale to u dennich az tak nevadi, nebot u dennich nejde o to, co osvetli, ale jak jsou videt na podivani do nich. A v tom jsou dobre. Parkovacky dobre pasuji ke Xenonum, neni to tak vyblite, jako bezne zarovky, a jsou hlavne dobre videt. To je podstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 dobře, děkuji každopádně parkovačky si objednám u superfattyho po denním budu jetě koukat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Sháním někoho kdo by mi zapojil denní svícení z RS do OII FL Prima? Člověk do kterého jsem vkládal velké naděje tvrdí, že pokud nemám xenony, tak to nejde. Snad se tu najde někdo kdo se tím trochu více už zabýval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Přes relé to půjde určitě. Jaké LED máš na mysli? Podlouhlé z OII RS nebo kulaté z FIIRS? Máš je už nějak zabudované? Zapojení není problém. Jen je to spousta práce s protahováním drátů, když to má k něčemu vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) OII RS, tedy podlouhlé... zabudované je zatím nemám, nejdříve chci vyřešit elektriku Editováno: 20. Září 2011, autor: cz921172 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 mas na aute hmlovky? s xenama to vazne nema nic spolecne, znam cloveka co to umi, je hned za hranicema, 7 km od Hodonina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 mlhovky ani denní svícení nemám a jestli jsou natažené alespoň kabely netuším, snad by někdo o výbavě Prima věděl nebo se budu muset mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 tak to kabely natazene na 100 perc nejsou, dnes se delaj kabelove svazky presne na miru, zadna predpriprava do budoucna jak tomu bylo kdysi, kazdy cm kabelu a kazdy konektor usetri nejake drobne pri vyrobe... tak ted zustava jeste otazka jestli to podporuje tvoje BCM jednotka, nahodou vypis z diagnostiky s cislama jednotek nemas? jestli to tvoje BCM nepodporuje tak dodelavka vyjde hodne draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 žádný výpis nemám a nemyslím že by to mělo vyjít draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 no kdyz budes kvuli tomu muset menit BCM co umi hmlovky s dennim svicenim tak tomu ver ze to vyjde draho, pro inspiraci: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=296&menu=%C5%A0koda|Superb%20II plus prace, tak do 4 tis se mozna vejdes...je to levne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 nutná výměna BCM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 4000,- nejsou tak moc relátka by byly mnohem levnější a funkce stejná, jestli se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 tak kdo by se do toho vrhnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 v praze nebo prostějově není problém zapojit, ale je nutná výměna BCM jednotky pro 100% funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.