Přejít na obsah

cz921172

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení cz921172

  1. Dokáže prosím někdo vypnout asistenta rozjezdu do kopce u poslední O3FL?
  2. Existuje nějaká možnost zobrazit informace o zanesení DPF a zahájení regenerace? Myšleno za jízdy…
  3. Prosím o radu - stále častěji se mi stává, že se korektně nenačte datová SIM a tedy není dostupná funkční wifi (Columbus MIB2.5). Pomáhá jedině restart dlouhým stiskem tlačítka ZAP. Příčinu stavu se mi zatím vysledovat nepodařilo. Netušíte někdo kde je problém a jak se jej zbavit?
  4. Mám jej aktivní. Máte pravdu, souvisí to nejspíš s aktualizací aplikace v telefonu.
  5. Prosím o radu, co s tím? Columbus O3 2020 mi začal s kabelem k iPhone vypisovat “Vaše vozidlo nepodporuje SmartLink+”. Předtím problém nebyl. Někdo stejnou potíž? Jak z toho ven?
  6. Dnes mi z začal Columbus O3 FL vypisovat “Vaše vozidlo nepodporuje SmartLink+”. Předtím problém nebyl. Někdo stejnou potíž? Nebo radu?
  7. Dospěl jsem opět do stádia, že řeším nezávislé topení. Ale chci "nestandart" - t.j. teplovzdušné a do krátké naftové Oktávky. Nemá někdo zkušenosti, kam se to dá napasovat? Jestli nezbyde nic jiného, půjde prostě jen do kufru, tzv. na prasáka. Napadla mne sedačka spolujezdce, vpravo vzadu v rohu kufru, naproti na druhé straně (možná problém výfuk). Není třeba vůbec zmiňovat teplovodní, vážně chci vzduch... Díky za každou odezvu.
×
×
  • Vytvořit nový...