2mm Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Zdravím všetkých. Mám fabiu comfort rv 2000,1,4 16v,74kw s ABS,ASR. Chel by som domontovat ESP.Ake číslo model RJ potrebujem , snímač polohy volantu mám ako sučast asr/eds a či by sa tu niekto nenašiel kto by poradil príp. namontoval a za kolko. Teda už len vymenit čerpadlo s rj. a duosenzor a zinicializovat. dakujem . Editováno: 20. Únor 2013, autor: 2mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 no nechcem ta strasit, ale esp ti nedomontuje asi nikto. nie je to o jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tady máš něco ke stažení o ESP na Fabii.Myslíš,že je to tak přínosné,aby jsi to musel domontovávat do svého vozu? Já ESP mám a za 15000 km co jsem s ním najel ani nevím,že tam je... ESP Fabia I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Já jsem si esp dodělával. potřebuješ, jednotku abs/esp, kroužek pod volant, čidlo příčného a podélného zrychlení, kabeláž a chut rozdělat celou palubovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Prinosne to urcite je. Ze jsi to Pawouk nepotreboval, tak to bud jen rad, protoze kdyz uz to zafunguje, tak to znamena, ze je zle. Osobne jsem o tom take uvazoval, ale vzhledem ke slozitosti montaze a vymene - zasahu do brzdoveho systemu - jsem to vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubu_oz Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Zdravim chcel by som si dat domontovat do fabie 1.2 htp 47kw r.v. 2005 ASR prip ESP poradte co by to obnasalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 než se rozepisovat, tak je jednodušší koupit auto s ESP z výroby ... asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Mrkni na celé vlákno a pochopíš. Jediná rada je: kašli na to, je to zložité a i riskantné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccolo Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Caute. Mam podobnu fabiu ako uzivatel 2mm. Tiez by ma zaujmalo domontovanie ESP. Volal som ohladom toho do orig. servisu Skoda a chlapik vravel, ze sa to da, ale ze by to bolo velmi nakladne. Preto ak poznate nejaky servis, kde to vedia spravit za rozumny peniaz, nevahajte a piste sem. Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Zdravim. Ak by niekto chcel namontovat esp do auta skoda wv audi mozem mu to cele namontovat zapojit inicializovat. Vsetko sa to da domontovat len eura Kontakt 0905104688 som z okresu cadca. Cawwwwinooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Neviem, ako je to teraz, ale keď som mal predFL FI ja, tak s ESP boli použité aj hrubšie brzdové potrubia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Tady máš něco ke stažení o ESP na Fabii.Myslíš,že je to tak přínosné,aby jsi to musel domontovávat do svého vozu? Já ESP mám a za 15000 km co jsem s ním najel ani nevím,že tam je... ESP Fabia I ja uz se svym ESP najel cca 40tis km a me to blika jak vanocni stromecek celoročně nevim cim to je, ale zjistil jsem, ze mam tezkou nohu a sportovniho ducha , amen ps: a vsem co si to hodlate domontovat a ztravite na tom stovky hodin v garazich, tak jen mohu rict, ze urcite ne zbytecne, je to suprovy pomocnik, v necekane situaci opravdu srovna ,,prdel,, ale rozhodne to nepodcenovat, fyzika je mocna a do urcity rychlosti vam opravdu zachrani prdel a funguje supr hlavne na snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Když jezdíš dveřma napřed, to se potom nediv, že ti to stále bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Neviem, ako je to teraz, ale keď som mal predFL FI ja, tak s ESP boli použité aj hrubšie brzdové potrubia. Ano brzdove potrubie je ine od hlavneho brzdoveho valca je s hadicami. Inak f1 pred fecalifit nemala mnoho esp az po facelift mali podporu vsetky motorizacie a esp bolo 8.0 bosch. Tak teraz uz od 1.2L 40kw do 1.9L 96kw maju podporu esp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Áno, je to tak, FI do faceliftu mala v ponuke ESP iba pre motorizáciu 2,0 MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.