Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všetkých. Mám fabiu comfort rv 2000,1,4 16v,74kw s ABS,ASR. Chel by som domontovat ESP.Ake číslo model RJ potrebujem , snímač polohy volantu mám ako sučast asr/eds a či by sa tu niekto nenašiel kto by poradil príp. namontoval a za kolko. Teda už len vymenit čerpadlo s rj. a duosenzor a zinicializovat. dakujem .

:feve:

Editováno: , autor: 2mm
Vloženo

Já jsem si esp dodělával. potřebuješ, jednotku abs/esp, kroužek pod volant, čidlo příčného a podélného zrychlení, kabeláž a chut rozdělat celou palubovku.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Prinosne to urcite je.

Ze jsi to Pawouk nepotreboval, tak to bud jen rad, protoze kdyz uz to zafunguje, tak to znamena, ze je zle.

Osobne jsem o tom take uvazoval, ale vzhledem ke slozitosti montaze a vymene - zasahu do brzdoveho systemu - jsem to vzdal.

• o 9 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Caute. Mam podobnu fabiu ako uzivatel 2mm. Tiez by ma zaujmalo domontovanie ESP. Volal som ohladom toho do orig. servisu Skoda a chlapik vravel, ze sa to da, ale ze by to bolo velmi nakladne. Preto ak poznate nejaky servis, kde to vedia spravit za rozumny peniaz, nevahajte a piste sem. Dikes.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim. Ak by niekto chcel namontovat esp do auta skoda wv audi mozem mu to cele namontovat zapojit inicializovat. Vsetko sa to da domontovat len eura ;) Kontakt 0905104688 som z okresu cadca. Cawwwwinooooo ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tady máš něco ke stažení o ESP na Fabii.Myslíš,že je to tak přínosné,aby jsi to musel domontovávat do svého vozu? Já ESP mám a za 15000 km co jsem s ním najel ani nevím,že tam je... ESP Fabia I

ja uz se svym ESP najel cca 40tis km a me to blika jak vanocni stromecek celoročně :p nevim cim to je, ale zjistil jsem, ze mam tezkou nohu a sportovniho ducha , amen :D

ps: a vsem co si to hodlate domontovat a ztravite na tom stovky hodin v garazich, tak jen mohu rict, ze urcite ne zbytecne, je to suprovy pomocnik, v necekane situaci opravdu srovna ,,prdel,, ale rozhodne to nepodcenovat, fyzika je mocna a do urcity rychlosti vam opravdu zachrani prdel a funguje supr hlavne na snehu

Vloženo

Neviem, ako je to teraz, ale keď som mal predFL FI ja, tak s ESP boli použité aj hrubšie brzdové potrubia.

Ano brzdove potrubie je ine od hlavneho brzdoveho valca je s hadicami. Inak f1 pred fecalifit nemala mnoho esp az po facelift mali podporu vsetky motorizacie a esp bolo 8.0 bosch. Tak teraz uz od 1.2L 40kw do 1.9L 96kw maju podporu esp.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...