Přejít na obsah

Chiptuning - zkušenosti, rady


phill64

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

JUKE BOX?? mas nejakej problem nebo co??? v podpisu vidim upravy r.j takze bud chces vykradat know howe nebo jen pomlouvat ????

Starej se radeji o prodej kradenych Vagu a delaj tak at ti tam neposle pan Svoboda COIKU!!!!! Myslim, ze lidi nejsou idioti a pokud se jim neco nebude zdat, nebo auta budou padat do nouzaku tak se urcite ozvou!!!!! Navic O2 77kw ma uz v serii prefuk turba, takze pokud se to upravou podari odstranit je jen fajn, ne vzdy to jde... moc dobre o tom vis a chces jen poukazovat na neco co je v aute uz ze serie...

Obrazek si zde o tobe udela kazdej sam...

P.S. se tady podivam uplne nahodou a nestacim se divit... :-)

Editováno: , autor: TDIfun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to juke.box: s těma špičkama jsi trochu přestřelil, protože ani v diag. nemusí být správně nebo vůbec vidět, pro malou vzorkovací rychlost. Na špičky je potřeba anologový mechanický manometr se správným rozsahem.

K softum se vyjádřil dostatečně TDIfun a musím s ním souhlasit, jelikož továrna vypustila spoustu chyb, jak po stránce softu tak mechaniky. Navíc vzhledem k tomu, že umíš vyčistit turbo bez demontáže :kol-47: , tak ti je log k ničemu a nemusíš se tady nad tím vůbec vzrušovat :kol-28::kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ZDRAVÍM TAK JSEM SI NECHAL DĚLAT CHIP U tdi FANA A PÁNOVÉ ŘEKNU "" NAPÍČU V ŽIVOTĚ UŽ BYCH TAM NEJEL !!!!! AMATÉŘI ""!! PREJ PROFÍCI ??? HE " BANDA NIČEMU !!!

PublikovÁno Včera, 23:13

snapback.pngjuke.box, na 10. řÍjen 2011 - 20:48, řekl:

Ahoj, poradÍm Ti jedno, v Brně je taky ještě jedna firma, ESOtuning.cz Tak tam taky nejezdi, nalejvači..nebo aspon ten jeden, co jsem s nÍm měl co dočiněnÍ. ČÍm hezčÍ strÁnky a nižšÍ cena, o to horšÍ ůpravy. Přeju hodně zdaru.

NENÍ TO TDI fAN ???

To maniak1: ty jsi normÁlnÍ podvodnÍk a lhÁř.

V přÍspěku č.1 ve 23:07 napÍšeš, jaký je TDIfun břÍdil a v přÍspěvku č.2 ve 23:13 se ptÁš v jinem tÉmatu( http://forum.skodaho...lpg-katastrofa/ )jestli ten v BRNĚ nenÍ nÁhodou TDIfun. Z toho vyplývÁ jen to, že jsi u něho nečipoval a snažÍš se ho jen pošpinit. Jestli je pravda co tu pÍšeš, tak tu vystav graf, protože pokud jsi byl u TDIfuna, tak ho musÍš mÍt.

PS: a tvůj kamarÁd v profilu je juke.box :kol-44::kol-47:

Editováno: , autor: Indi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 maniak 1

By mě zajímalo jestli jsi si vzal svoje prášky. :kol-34:Na tomto fóru má 1/3 lidí nachipované auta u firmy TDIFUN a ani od jednoho neslyšíš špatného slova na profesionalitu či nespokojenost s úpravou vozu. Ba naopak. Pokud se koukneš na VW fórum zjistíš, že tam jsou podobně pozitivní ohlasy a to nemluvím o SEAT fóru. V tomto případě se domnívám, že zrovna TDIFUN má dostatešnou znalost odbornosti práci, praxi, ale to nejhlavnější know - how na provádění této činnosti. Tímto chci ještě jednou poděkovat za úpravu svého vozu. Jsem nad očekávání spokojen. A musím dát za pravdu klukům co dali příspěvky přede mnou, pokud ti něco vadilo tak to specifikuj a hoď sem graf z brzdy, který TDIFUN vždy dává po úpravě vozu. Zatím mi to připadá (a očividně nejen mě), že zde chceš jen očerňovat a pošpiňovat dobré jméno firmy TDIFUN. Z lidí jako jsi ty se mi dělá špatně. kol9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muj kamarád je každej na kterého kliknu :kol-31: a nezajímá mě kdo to je "" vás neuvidím stejně nikdy ale hold i mistr tesař se jednou utkne od jukeho mám poloosy a od seba rozvody a olej když něco potřebuji tak si dotyčného uložím a koupil jsem auto od jednoho co měl exekuci a prej to měl u tdi fana "" no a hruza "" přiznávám třeba si to udělal sám provozem nechci nikoho špinit proto vím o tomto foru "" jinak nic ve zlém a jestli nekomu de o to dát si vás do přátel tak si vás dam všecky jestli chcete ""holky"" :kol-31:

Editováno: , autor: maniak 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a at si mě třebas smažou ?? mě to je přeci fuk tady asi svoboda slova nic neznamená je tu spolek zapkšlejch škodováku který deně čistí své rezavějící auta hadrem a pořád to ladí,pilují a stejně z toho cečko pašika neudělaj "" říkám nic ve zlém lepší jak fcb. :kol-31:

Editováno: , autor: maniak 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a když tak na to koukám kdo co dělá atd... tak někteří si zvás su tu zvás udělaly dobrej kšeft co ?? ale co každej se nějak živý " o to jediný mi de "" nemam rád lidi co se tváří jako kamarádi z fora a pak ""přijed ke mě já tě oškubu já to umím nejlíp ale nechme toho a vratme se k příspěvku , tematu a řešme řešitelné a ne kokotiny oki ??

Editováno: , autor: maniak 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak jsem schválně skusil tdi fan na webu a ejhle on to takovej šumař asi nebude když má tak pěknej kšeft no omlouvám se ale jak jsem slyšel tak jsem dal dál ale jak říkám zaleží na jeho stylu jizdy a třeba to ani nebylo chipem od tdifana ale článkem mezi sedačkou a plynem

Editováno: , autor: maniak 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zdravim, kdyz jsme u toho chipu, mam nabidku na OII 77 kW od kladensky firmy Diesel Technik, nemate s touto firmou nejake zkusenosti? Nabizeji chip na 103 kW, slysel sem ale, ze ten optimalni chip je nejakejch 96 kW. Akorat co mi prijde divne u diesel techniku, ze to ten chlapek udela za 2 hodky, coz nemyslim, ale spis to, ze to neda ani na stolici a udelato v podstate vedle v mistnosti, aniz by to auto zvedl na zvedak. predem diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...