Martin D. Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ahoj, mám problém s kontrolkou elektroniky motoru, která pořád svítí... Byl jsem v servise (u pobočky škoda) a tam mi řekli, že to je těsnění pod hlavou, nechal jsem to udělat ale tím to nebylo... Potom mi řekli, že je to lambda sonda... Nechal jsem vyměnit. Nějakou chvilku byl pokoj (asi týden) a potom to zase začlo svítit.. Technik říkal, že je to chybná hláška řídící jednotky, kterou přeflashoval ale tím to taky nebylo... Vyzkoušeli jsme novou řídící jednotku, taky se to rozsvítilo.. Technik ani já si nevíme rady... Jeho slovy "hlásí to chybu, která tam není".. Budu rád za každou odezvu. Rozjedme tohle téma aby se pro příště vědělo co s tím.. Děkuji S pozdravem Dvořák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 V PRVOM RADE SI NENAPISAL AKY MAS MOTOR. A takmer na kazdy motor tu uz tema je, tak pokracuj v nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Omlouvám se, že jsem zalžil nové téma ale pro přehlednost je mi tohle lepší... Mám 1,4 mpi (AZF) 44kw, r.v. 2002 Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Martin D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Aké číslo chyby to hádže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Mám před sebou vytisklí záznam z diagnostiky.. 16523 P0139 035 Řada 1 - sonda 2 příliš pomalý signál - tahle chyba je prý sporadická, technik sondu vytáhl, přeměřil a na diagnostice funguje jak má 16554 P0170 035 Lišta 1, plnění paliva chybná funkce - technik měl vytáhlé vstřikovače a přeměřil dávku vstřikovaného paliva a říkal, že je dobrá na všech vstřikovačích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Daj urobiť readines test sond Vagom.Ten by mal zistiť či sú naozaj dobre. Skús vymeniť palivový filter. Ked som kúpil fabiu tak som mal tiež problémy s kontrolkou menili všetko sondy ,sviečky možno aj 3x nakoniec to vyriešila výmena RJ motoru.Našťastie to bolo všetko ešte v záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Dost často odejdou obě sondy.Proměřit a vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Děkuji za odpvědi... sondy jsou přeměřené a řídící jednotka byla taky měněná a vyzkoušená... I s novou RJ se kontrolka rozsvítila... Zkusím se zeptat na ten palivový filtr... Děkuji... Ozvu se jak to dopadlo, zítra ráno tam jedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Vyčistit klapku a nastavit....Flesh Ř.J, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Flesh RJ byl taky už udělán... Zkusím mu zítra říct at udělá tu klapku a ozvu se, díky... zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Martin. Mal som takyto isty pripad. 1,4 2002 už vymenili lambdu za kat. a každych 200km sa rozsvietila kontrolka motoru. Po vyčisteni a nastaveni klapky bol pokoj. Malo najazdene iba 40tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Děkuji za odpovědi, zítra mu to řeknu at to udělá a uvidíme... ozvu se jak to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Auto mám ze servisu doma, vyčistili klapku a nastavili... po ujetí asi 15 km se kontrolka nerozsvítila.. Zkusím ted jezdit trošku víc a uvidíme... zatím díky moc za ohlasy a pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Asi po 50 km se kontrolka opět rozsvítila... Už opravdu nevím co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 kde bereš benzín, mě tak ještě napadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Martin skús ešte ten pal. filter. Má sa meniť po 60t. km tým nič neskazíš. možno máš v ňom špatný regulátor tlaku. Tá chyba sa tam pre niečo ukázala tak choď po nej ak to nie su sondy. Pozri čo Vag napíše teraz. Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Asi po 50 km se kontrolka opět rozsvítila... Už opravdu nevím co s tím... Benzín beru bud na Benzině a nebo na shellce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Martin skús ešte ten pal. filter. Má sa meniť po 60t. km tým nič neskazíš. možno máš v ňom špatný regulátor tlaku. Tá chyba sa tam pre niečo ukázala tak choď po nej ak to nie su sondy. Pozri čo Vag napíše teraz.Zítra jedu znova do toho servisu, jedu ho zmr*at... a řeknu mu at to vymění ten palivový filtr... zase se ozvu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Martine: Mně svíti kontrolka taky pořád. Občas na týden zhasne, pak zase svítí. Už to neřeším, v servise vyměnili všechno co šlo, nevědí si s tím rady. Jede to, nechlastá to, takže už to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak dneska jsem tam byl.. Nakonec mi vyměnil novou lambdu za novou (jako reklamace) říkal, že tohle bude jediná šance, že už neví co s tím... a zatím to nesvítí, po najetí 50 km stále nesvítí... to předtím mi to už svítilo... Tak snad už je to dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Opet sviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Také mě svítí pořád...někdy ne někdy jo:-)neřeším to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Zdravím, dal jsem vyčistit škrtící klapku páč Škocně cukal motor po nastartování.Po vyčištění a nactavení klapky a po ujetí asi desetí kilometrů se rozsvítila kontrolka elektroniky motoru. Tak jsem zajel zpět k opraváři,podotýkám že to je jen takový živnostník,jsme nasedli do vozu a během jízdy nottbukem nastavoval nějaký softwer. K podivu kontrolka zhasla a výkon motoru se obdivuhodně zvedl.Motor má víc koníků než po čipu a zadara. Po nadávkách na německý šrot jsme se se rozloučili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin D. Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Mohl by si, prosím, zajít za tím technikem a optat se ho, co tam nahrával za soft?? Nebo co s tím notebookem dělal?? Hodně by mi to pomohlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Mám velké obavy že niečo robil so softom. najskôr iba vymazal chybu a dobre ho skasíroval ! A nakoniec je z toho 100 koňovka x100 Tomu never! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.