suri. Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 ten obrázok je silno ilustračný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 dik potrebujem číslo toho harmonikového kolienka čo ide odspodu do turba v nom je diera ako svet ešte sa mi nepodarilo odistiť tie spony sú tak sproste že sa mi nedajú chytiť konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 tak a operácia sa podarila bola to tlaková hadica c.d.:038 131 111 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek2593 Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Zdravím potřeboval bych poradit mám Octavia 2.2 TDI 103 kW . začalo mi svítí kontrola motoru a žhavení . když to nesvítí tak auto jede jak má ale když to začne svítí tak začíná jako kdyby motor klepat a když stojím tak to hodně vybřuje nevím co s tím . prosím vás poradíte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.