Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mal by som taky problem, ze v jedno rano som isiel do prace za dazda a pristrojovka mi obcas zablikala. Mam Fabiu HTP 1,2 51KW a problem sa vyskytuje pri zapnutych stretavacich svetiel a stieracov. Najprv som si myslel ze to bude kvoli dazdu ze niekam zateka, ale nie lebo som spravil test doma, auto som nastartoval, zapol stretavacie svetla, stierace, teplota vonku okolo 4 C a bez dazda. A zablikala pristrojovka, cyklus stieracov sa zrychlyl. Auto mam cisto nove 4 mesiace a bol som uz aj v skoda servise a vobec sa s takymto problemom este nestretli, auto napojili na pocitac a nic im neukazalo a zavada sa akokeby naschval nechce preukazat ked sa tam u nich testuje. Nevedel by mi niekto poradit v com moze byt priblizne problem? Dakujem

Vloženo (editace)

Vsak ved ano, ja som im vravel ze to robi len ked mi idu stierace, ale akonahle im to v servise chcem ukazat, naschval to nerobi-neblika nic, funguje normalne. Uz si budu mysliet ze si vymyslam.

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Vloženo

Máš niečo dodatočne dorábané v aute (alarm, audiosústava atď)? Bude treba skontrolovať kostriace body a celkovo káblovanie... Kde si s tým bol v servise? Nie je servis ako servis :blink:

Vloženo (editace)

Takze teraz uz taky dobry tyzden mam auto v skoda servise (Nove zamky), udajne chybu uz nasli a cele sa to riesi a ze vraj teraz cakaju kym dostanu nejaku suciastku. A ano mal som tam dodatocne davane autoradio Kenwood. Dufam, ze uz onedlho bude hotove. :)

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! poucij tlacitko ODPOVEDET, ktere je az uplne dole.
Vloženo

Možná ti pomůžu já měl úplně stejný problém u Fabia 1 1.4, při zapnutých světlech a zapnutí stěračů mě začali lítat ručičky budíků a vynulovalo se denní počítadlo a mysím že nějaké kontrolky blikali už neví m je to tak 5 roků. Nevěděli čím to je vyměnili řídící jednotku elektroniky a nepomohlo to a nevěděli co s tím až mě napadlo jeslti to není budíky ( přístrojovkou) vyměnili a bylo po problému. Myslím si že je to to stejné.

Vloženo

Mno jelikoz mam auto uz vic nez 3 roky a nemam prodlouzenou zaruku, tak uz je to jedno. stalo se to asi 5x za posledniho pul roku. Nejdriv sem si myslel, ze sem proste blbe mrknul a zdalo se mi to. Pokud to bude delat nejak casteji, nez "1x za mesic", tak resit budu, to je jasny. :)

Vloženo (editace)

Myslim, ze to bude nejaka cilena vlastnost. Pristrojova deska se po ujeti urciteho poctu km a stari prepne do tuzerskeho modu a pri jizde bude blikat v diskomodu. No kazdopadne mam takovej pocit, ze vymena pristrojove desky bude mnamka a fakt bude brzy potreba kupovat auto jednou za tri roky, aby clovek nenarval vic do servisu.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Měním auto po 2-3letech provozu ale mám takový dojem že už nevydrží ani to už jenom to že už mám vyměněný motor po 17.000km. Cpe se do aut různých blbostí a potom jsou stím jen problémy.

Vloženo

Já bych to spíš viděl na nucené omezování nákladů.. ostatně, podívejte se třeba na ceny u rakušáků a na ceny, které u nás byly cca před pěti šseti rokama. Někde se to projevit musí. Dneska je Style Plus 1.4 za 314 900, po novym roce snad dokonce eště o cca 35k níž - to musí bejt k posrání za tohle vyrábět..

• o 5 let později...
Vloženo

Ahojte 

Tak tento problem zacinam mat aj ja (Fabia 2 1,4 tdi) pri zapnutych stieracoch mi preblikava pristrojovka a pri prebliknuti sa opakuje stieranie stieracov. Cize sa cyklus zrychli.

Prosim pomooooooc.

Vloženo

Mám 7 let starýho roomstera a nic nebliká, nic si nestěžuje (zatím), takže nekecajte tady hlůposti o tom že po třech letech je auto hodno do šrotu. Jak se říká: "jaký pán, taký krám!"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...