siscox Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Mal by som taky problem, ze v jedno rano som isiel do prace za dazda a pristrojovka mi obcas zablikala. Mam Fabiu HTP 1,2 51KW a problem sa vyskytuje pri zapnutych stretavacich svetiel a stieracov. Najprv som si myslel ze to bude kvoli dazdu ze niekam zateka, ale nie lebo som spravil test doma, auto som nastartoval, zapol stretavacie svetla, stierace, teplota vonku okolo 4 C a bez dazda. A zablikala pristrojovka, cyklus stieracov sa zrychlyl. Auto mam cisto nove 4 mesiace a bol som uz aj v skoda servise a vobec sa s takymto problemom este nestretli, auto napojili na pocitac a nic im neukazalo a zavada sa akokeby naschval nechce preukazat ked sa tam u nich testuje. Nevedel by mi niekto poradit v com moze byt priblizne problem? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 já osobně bych šel po kostře,řekni jim v servisu,že jak zapneš stěrače,tak se ti kostří přístrojovka aby ti to zkontrolovali a neblbli tam s nějakým počítačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) Vsak ved ano, ja som im vravel ze to robi len ked mi idu stierace, ale akonahle im to v servise chcem ukazat, naschval to nerobi-neblika nic, funguje normalne. Uz si budu mysliet ze si vymyslam. Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Máš niečo dodatočne dorábané v aute (alarm, audiosústava atď)? Bude treba skontrolovať kostriace body a celkovo káblovanie... Kde si s tým bol v servise? Nie je servis ako servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) Takze teraz uz taky dobry tyzden mam auto v skoda servise (Nove zamky), udajne chybu uz nasli a cele sa to riesi a ze vraj teraz cakaju kym dostanu nejaku suciastku. A ano mal som tam dodatocne davane autoradio Kenwood. Dufam, ze uz onedlho bude hotove. Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! poucij tlacitko ODPOVEDET, ktere je az uplne dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Možná ti pomůžu já měl úplně stejný problém u Fabia 1 1.4, při zapnutých světlech a zapnutí stěračů mě začali lítat ručičky budíků a vynulovalo se denní počítadlo a mysím že nějaké kontrolky blikali už neví m je to tak 5 roků. Nevěděli čím to je vyměnili řídící jednotku elektroniky a nepomohlo to a nevěděli co s tím až mě napadlo jeslti to není budíky ( přístrojovkou) vyměnili a bylo po problému. Myslím si že je to to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak hlasim, ze se mi to taky uz nekolikrat stalo. Pri cyklovaci steracu proste sem tam problikne pristrojovka. Zatim to neresim, je to ojedinele. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Já bych to řešil, aby ti po záruce neodešla přístrojovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Mno jelikoz mam auto uz vic nez 3 roky a nemam prodlouzenou zaruku, tak uz je to jedno. stalo se to asi 5x za posledniho pul roku. Nejdriv sem si myslel, ze sem proste blbe mrknul a zdalo se mi to. Pokud to bude delat nejak casteji, nez "1x za mesic", tak resit budu, to je jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) Myslim, ze to bude nejaka cilena vlastnost. Pristrojova deska se po ujeti urciteho poctu km a stari prepne do tuzerskeho modu a pri jizde bude blikat v diskomodu. No kazdopadne mam takovej pocit, ze vymena pristrojove desky bude mnamka a fakt bude brzy potreba kupovat auto jednou za tri roky, aby clovek nenarval vic do servisu. Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Měním auto po 2-3letech provozu ale mám takový dojem že už nevydrží ani to už jenom to že už mám vyměněný motor po 17.000km. Cpe se do aut různých blbostí a potom jsou stím jen problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Já bych to spíš viděl na nucené omezování nákladů.. ostatně, podívejte se třeba na ceny u rakušáků a na ceny, které u nás byly cca před pěti šseti rokama. Někde se to projevit musí. Dneska je Style Plus 1.4 za 314 900, po novym roce snad dokonce eště o cca 35k níž - to musí bejt k posrání za tohle vyrábět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 18. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 No ja neviem, auto uz mam doma, menili tam riadiacu jedntoku, zatial som to ani moc neskusal ci to este robi to blikanie. Kebyze ano tak im v servise rozkopem prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogie21 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ahojte Tak tento problem zacinam mat aj ja (Fabia 2 1,4 tdi) pri zapnutych stieracoch mi preblikava pristrojovka a pri prebliknuti sa opakuje stieranie stieracov. Cize sa cyklus zrychli. Prosim pomooooooc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Mám 7 let starýho roomstera a nic nebliká, nic si nestěžuje (zatím), takže nekecajte tady hlůposti o tom že po třech letech je auto hodno do šrotu. Jak se říká: "jaký pán, taký krám!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.