Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takže abych si to sam ujasnil, to co je na obrázku je spoiler(jako překryt)na původní nárazník(což sem si myslel) nebo celej komplet přední nárazník už se spoilerem...nebo nevim

post-5-1145875279.jpg

Vloženo

e-e par kluku ho tu ma, tak vydrz, urcite ti sem daji foto........ ;)

Vloženo
jasný, takže je pak vidět skrz mřížky přívodu vzduchu na spoileru původní žebrování což bude asi dost tragickej pohled

nee, z puvodního nárazníku vycukneš puvodní mřížku a k tomuhle překrytu se dodává mřížka jiná-přímo k překrytu(nebo si tam případně dáš tahokov, nebo něco jinýho)

vypadá to dobře!!!(akorát pozor, pokud nemáš mlhovky, dodávají se ktomu mřížky jen pomlhovky ;)

Vloženo

Mlhovky mám. Ještě dva dotazy: co ochraný otěrový lišty, ty se vycvakaj a nacvaká se horní okraj spoileru? Máte na přilepení boků spoileru k nárazníku vyzkoušený nějaký lepidlo?

Vloženo (editace)

Já jej mám, z původního nárazníku se demontují mřížky, ochranné lišty a držák SPZ.

Nalakovaný spojler se po stranách lepí, nejlepší je lepidlo které se používá na lepení skel, v místě kde byly lišty a držák SPZ se zacvakává a dole se myslím šroubuje, už to nevím přesně (musel bych najít návod k montáži).

Pokud máš mlhovky odpadá problém s mřížkama, které jsou dodávány pouze pro mlhovky. Při troše šikovnosti si můžeš vyrobit ale jiné.

PS: jde použít pouze na starý model

post-5-1145907146.jpg

Editováno: , autor: Dundee
  • o 9 měsíců později...
Vloženo
origo skoda

cena 3500,-

pak jeste nekdo vyrabel nejaky lamino kopie

+2000 lak a bude to...............................je to peněz jak za vola ale co by člověk pro fabulku neudělal

Vloženo
Jenze bude asi problem se shanenim... Skodovka je vyprodavala...

vzdyt tu pisu ze zatim je jeste ma

otazkou je jak dlouho takze bych si mozna radejc pospisil :-)

Vloženo

Vzhledem k tomu, že na jaro taky počítám s tím origo překrytem, tak mě teď doslova šokovala cena za ty mřížky... téměř dvojku za 3 mřížky?? tak to je dobrá bída...

Vloženo
a není ted v ty vyprodejovy akci nahodou uz i s mrizkama??

jinak me se ho podarilo koupit za 1500 i s mrizkama, funglovej v krabici :-)

to si ho sehnal krásně,super cena :D ,takhle levně ho asi těžko seženu :disgust:

Vloženo

já ho kdysy kupoval a cena byla vč mřížek, jen už si nepamatuju kolik to stálo(cca do 4000,- to bylo-tušim), ale puvodně mi taky řikali, že mřížky se musej kupovat zvlášť za cca 2000,- nakonec tam ale byli..

Vloženo
ja ty mrizky mel prave taky zabaleny primo v krabici
já ho kdysy kupoval a cena byla vč mřížek, jen už si nepamatuju kolik to stálo(cca do 4000,- to bylo-tušim), ale puvodně mi taky řikali, že mřížky se musej kupovat zvlášť za cca 2000,- nakonec tam ale byli..

Tak jsem tam volal a opravdu jsme se dopídili k tomu, že mřížky a veškerý montážní materiál jsou v sadě, že ty mřížkou jsou jako ND v případě ztráty, poškození, ap....bych je musel praštit, včera na to asi přijít nemohli. Bych je chtěl vidět v pátek kdybych si vzal jen spoiler a sadu mřížek jim tam nechal...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...