TOTTI Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ja ty mrizky mel prave taky zabaleny primo v krabici já ho kdysy kupoval a cena byla vč mřížek, jen už si nepamatuju kolik to stálo(cca do 4000,- to bylo-tušim), ale puvodně mi taky řikali, že mřížky se musej kupovat zvlášť za cca 2000,- nakonec tam ale byli.. Tak jsem tam volal a opravdu jsme se dopídili k tomu, že mřížky a veškerý montážní materiál jsou v sadě, že ty mřížkou jsou jako ND v případě ztráty, poškození, ap....bych je musel praštit, včera na to asi přijít nemohli. Bych je chtěl vidět v pátek kdybych si vzal jen spoiler a sadu mřížek jim tam nechal... Kéž by to byla pravda, protože už se párkrát stalo, že to co platí u škodovky v Plzni, neplatí v Ostravě... snad to dobře dopadne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Kéž by to byla pravda, protože už se párkrát stalo, že to co platí u škodovky v Plzni, neplatí v Ostravě... snad to dobře dopadne!!! Taky jsem vážně zvědavej jak to dopadne, stavuje se tam pro to v pátek brácha (stejně to je na jeho budoucí auto:-) a docela mě zaráží, že v úterý klidně objednaj i další sadu mřížek a nezaráží je to - co já, já jim do ETky nebo v čem to hledaj nevidím, ale oni mají vědět a když ne, maj někam zavolat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Kéž by to byla pravda, protože už se párkrát stalo, že to co platí u škodovky v Plzni, neplatí v Ostravě... snad to dobře dopadne!!! Taky jsem vážně zvědavej jak to dopadne, stavuje se tam pro to v pátek brácha (stejně to je na jeho budoucí auto:-) a docela mě zaráží, že v úterý klidně objednaj i další sadu mřížek a nezaráží je to - co já, já jim do ETky nebo v čem to hledaj nevidím, ale oni mají vědět a když ne, maj někam zavolat.. normální škoda servis no jak sem psal mě to puvodně taky řikali, ale byly tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 normální škoda servis no jak sem psal mě to puvodně taky řikali, ale byly tam By mě z takovejch servisů kleplo - tohle předvádět já v práci, tak už dělám pro pracák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 normální škoda servis no jak sem psal mě to puvodně taky řikali, ale byly tam By mě z takovejch servisů kleplo - tohle předvádět já v práci, tak už dělám pro pracák... asi tak nějak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Tak už je doma MegaKrabice Editováno: 16. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Spoiler před vybalení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 A po vybalení - jen se někde stala chyba, neb krom spoileru, mřížek, šroubků a návodu tam podle seznamu má být i lepidlo a to jaksi chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 To je ještě drobnost Buď rád že je to jen lepidlo Ale chápu že to nas....naštve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 jak říká bohusu,bud rád ze jenom lepidlo.. Jinak paradní .. Informuj nas jak je na tom a hlavne az bude na aute Líbí se mi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 jak říká bohusu,bud rád ze jenom lepidlo.. Jinak paradní .. Informuj nas jak je na tom a hlavne az bude na aute Líbí se mi .. Kucí nebudete tomu věřit, ale to auto na který ten spoiler přijde ještě ani není, teprve zítra jedeme do Pha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 zítra jedeme do Pha V Praze už se na koních nejezdí Promiň ale ten smajlík mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Bohosu: nejak se tam dostat musi kdzy nema povoz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 zítra jedeme do Pha V Praze už se na koních nejezdí Promiň ale ten smajlík mě dostal Tož my na té Moravě jsme mysleli, že v Práglu jezdí Pepíci stále na koních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Bohosu: nejak se tam dostat musi kdzy nema povoz .. A on má, Hráška přece, ale brácha nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Kolik papá Hrášek ovsa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Kolik papá Hrášek ovsa ? 6 a půl litrů na 100 km aneb míň než kuna vajíček Ale dost už, nebo dostanem od nějakého aktiv admina varování za OT nebo jak se tomu říká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Dobře, dobře Tak to chválím, ale ještě poznámku: Doufám že nedělá koblížky jako pravý koník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Da sa ten prekryt pouzit aj ked chcem mam Fabiu po facelifte a chcem tam nechat hmlovky (gulate). D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Da sa ten prekryt pouzit aj ked chcem mam Fabiu po facelifte a chcem tam nechat hmlovky (gulate).D. Nene, myslím, že na facelift nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Tak tak, na facelift ho nedostanes. A kulate mlhovky bys tam dostal, ale mel bys okolo nich diru, protoze tam na to neni plast, ve kterem by byly uchyceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Leda si ten plast vyrobit sámo-dómo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Spoiler před vybalení A zakolik teda nakonec si ho sehnal? a včetně mřížek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) A zakolik teda nakonec si ho sehnal? a včetně mřížek? 3455,60 Kč. Editováno: 18. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 A zakolik teda nakonec si ho sehnal? a včetně mřížek? 3455,60 Kč. nechtěl by to brácha vyměnit za přední RS?... myslím to vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.