mischicka Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) nechtěl by to brácha vyměnit za přední RS?... myslím to vážně Hele, ještě ani nemá auto, Pha v So byla zoufalost, samej podvod Ale jinak FRS nechce, to říkal hned na začátku. Editováno: 18. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Pha v So byla zoufalost, samej podvod Co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Pha v So byla zoufalost, samej podvod Co se stalo ? Škoda mluvit... AAA: Na netu a všude reklama, že tam maj 200 Fabii, jestli jich tam bylo 50 tak hodně. Když jsme si nechali vypsat auta s minimální výbavou co jsme chtěli (ABS? aspoň 1x airbag, origo centrál) tak jich zůstalo asi 5. A pak přijdeš k autu, má podle tachometru údajně najeto 18000 km za 5 let, ale řadička omydlená, pedály taktéž, na klíčku na tlačítkách ani nerozpoznáš tlačítka jak je omačkanej... Další taky super, i stav celkem odpovídá km, ale v kufru brutální svár, housenka, zatřená úplně jinou barvou, ale nikdy nehavarováno...Jsem si myslel, že se poučili, ale asi ne, jediné co mají dobré je ochota personálu, klidně otvírali auta, přiváželi a tak, ale jinak Auto ESA: Minimum Fabií Ostatní bazary po Pze: Pár Fabií, většinou bez výbavy (ABS) Nevím jestli jsme moc náročný, ale auto který smrdí (neodpovídající km, sváry, ...) mi prostě nepřijde dobrý a může mi tvrdit kdo chce, že dneska už se dorbá Fabie bez vady sehnat nedá...ještě bych překousl nelícující nárazník, ale ne sváry v kufru o kterejch prodejce zarytě mlčí. Takže asi tak. Příští sobotu jedeme na Brno a Olomouc, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 vybírej z nabídky ojetejch aut v autosalonech škoda.. do bazaru bych taky šel už jen pro nějakou plečku za pár šupů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) vybírej z nabídky ojetejch aut v autosalonech škoda..do bazaru bych taky šel už jen pro nějakou plečku za pár šupů Jj, k tomu jsme taky po pražské zkušenosti došli, ale tam jsou většinou auta půl roku, max. rok jetá a sámá 1.2 HTP combi Sháním(e) 1.4 hatchback, ideál 2001-2003 a je to těžší než se zdálo Koukni sem, jediné co by stálo za řeč, nicméně značně pochybné... Editováno: 19. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A po vybalení - jen se někde stala chyba, neb krom spoileru, mřížek, šroubků a návodu tam podle seznamu má být i lepidlo a to jaksi chybí díky za info, to si teda pohlídám, protože za měsíc mě to čeká taky!!! už se mooooooc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 díky za info, to si teda pohlídám, protože za měsíc mě to čeká taky!!! už se mooooooc těším Kolovala tady fáma, že za chvíli nebudou, tak si to kdyžtak ověř, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 A po vybalení - jen se někde stala chyba, neb krom spoileru, mřížek, šroubků a návodu tam podle seznamu má být i lepidlo a to jaksi chybí díky za info, to si teda pohlídám, protože za měsíc mě to čeká taky!!! už se mooooooc těším tak to jsme dvá koho to za měsíc čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak ja tam lepidlo mel ale bylo uz vyschnuty :-( tak jsem koupil novou kartus v obi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tak ja tam lepidlo mel ale bylo uz vyschnuty :-(tak jsem koupil novou kartus v obi Nějakej spešl typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pruzne konstrucní PUR lepidlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 pruzne konstrucní PUR lepidlo :-) Děkuji, poznačeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 díky za info, to si teda pohlídám, protože za měsíc mě to čeká taky!!! už se mooooooc těším Kolovala tady fáma, že za chvíli nebudou, tak si to kdyžtak ověř, hm? ptal jsem se a prý je to bez problémů... mají ho skladem, tak třeba budou i rádi, že se toho zbaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Jenom pro info, zjistil jsem že v AutoPoly v Příbrami maji už delší dobu skladem novej zadní RS nárazník na fabii, pravděpodobně ho někdo objednal a pak si ho nevzal, takže uý tam tak 3 měsíce leží a koukám jak slevňuje...tedka je momentálně za cca 2000,- takže když byste někdo chtěl tak si tam brnkněte, škoda že nemaji ten přední spoiler někde v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 tak tedka už závazně taky sháním ten přední origo překryt, tak pokud byste ho někdo někde viděli na prodejně na skladě třeba už ze slevou, tak na mě stačí hvízdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak a zítra vezu auto ke známému do servisu a v pátek si jej vyzvednu a bude krááááásnéééé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tak a zítra vezu auto ke známému do servisu a v pátek si jej vyzvednu a bude krááááásnéééé!!! Tak spoiler už mám taky..doma, eště do laku a na auto a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ještě bych měl takovej jeden dotaz pánové ještě před tím než bych to dal lakovat, musím to tam vyzkoušetn a nečisto a nelakovaný to jen tak "přicvaknout" na auto, a nebo se mám na to vyswat, protože přece jenom je to originální příslušenství. jít by to tam mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ja osobne ho nejdriv odzkousel ale bylo to zbytecne, pasuje presne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ja osobne ho nejdriv odzkousel ale bylo to zbytecne, pasuje presne :-) Asi to taky udělám, přeci jenom jistota. Ještě bych se chtěl dozvědět aniž bych zbytečně zakládal nový téma, jakým způsobem se dá sundat ta otěrová lišta na zadním nárazníku, pravděpodobně jí vrazím taky do laku. Nejspíš bych jí asi vyrejpnul šroubováčkem ven a nebo na to je nějakej specielní fígl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 ja osobne ho nejdriv odzkousel ale bylo to zbytecne, pasuje presne :-) Asi to taky udělám, přeci jenom jistota. Ještě bych se chtěl dozvědět aniž bych zbytečně zakládal nový téma, jakým způsobem se dá sundat ta otěrová lišta na zadním nárazníku, pravděpodobně jí vrazím taky do laku. Nejspíš bych jí asi vyrejpnul šroubováčkem ven a nebo na to je nějakej specielní fígl? Taky by mě to zajímalo, moc tam držet nemůže, v neděli jsem pod ní stříkl wapkou a šly z toho tuny bordelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ja ji sundavam ale musi i naraznik dolu protoze v ni mam cidla ale pokud nemas cidla tak by mela jit tim vyrejpnutim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 JJ jsem bezčidelnej, takže pohoda. Ty čidla a parkovací akustickej systém jsme jednou měli na autě z půjčovny, docela dost praktická věc když se člověk snaží nacpat do mezery pro myš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 JJ jsem bezčidelnej, takže pohoda. Ty čidla a parkovací akustickej systém jsme jednou měli na autě z půjčovny, docela dost praktická věc když se člověk snaží nacpat do mezery pro myš Jj, taky jsem si na Okince na park assistant hodně rychle zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Ještě bych měl takovej jeden dotaz pánové ještě před tím než bych to dal lakovat, musím to tam vyzkoušetn a nečisto a nelakovaný to jen tak "přicvaknout" na auto, a nebo se mám na to vyswat, protože přece jenom je to originální příslušenství. jít by to tam mělo taaaaak a dneska jsem konečně kompletní!!! musím uznat, že ten překryt vypadá skutečně dobře, lépe, než jsem čekal, ale to je asi tou euforií... :-) myslím si, že tě zajímal to číslo příslušenství překrytu, tak na faktuře je uvedeno FAA410003... Jdi do toho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.