luco888 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Mam problem s brzdovymi svetlami. Ide o Octaviu '98 1,8T. Nesvietia mi brzdove svetla ani na jednej strane a ani stredove na okne. Pozeral a vymienal som vsetky ziarovky, poistky a nic nepomohlo. Spinac na brzdovom pedali som skusal premostit kuskom drotu a ziadna zmena, takze spinac to tiez nebude. Vag nic neukazuje. Na pristrojovke nic nesvieti. Inak funguju vsetky svetla a komplet cela elektrika. Je tu niekto schopny, kto by vedel o co moze ist? Odkial su napajane brzdove svetla, resp. kadial vedie kabelaz v prednej casti vozidla? Dakujem za vsetky rozumne prispevky a verim, ze mi niekto pomoze moj problem vyriesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 A měřils jestli na spínaču máš napětí?Napětí vede přes pojistku č.13 na spínač a přes spoj pod palubkou v levo na žárovku levýho světla a odtam na pravou žárovku.Třetí brzd. světlo vede z toho spoju pod palubkou a konektor (podle výbavy) na žárovky třetího sv.Jestli nesvítí žádná tak chyba bude někde mezi spojem a pojistkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Mam problem s brzdovymi svetlami. Ide o Octaviu '98 1,8T. Nesvietia mi brzdove svetla ani na jednej strane a ani stredove na okne. Pozeral a vymienal som vsetky ziarovky, poistky a nic nepomohlo. Spinac na brzdovom pedali som skusal premostit kuskom drotu a ziadna zmena, takze spinac to tiez nebude. Vag nic neukazuje. Na pristrojovke nic nesvieti. Inak funguju vsetky svetla a komplet cela elektrika. Je tu niekto schopny, kto by vedel o co moze ist? Odkial su napajane brzdove svetla, resp. kadial vedie kabelaz v prednej casti vozidla? Dakujem za vsetky rozumne prispevky a verim, ze mi niekto pomoze moj problem vyriesit. Pojistka č 13 v pojistkovým boxu je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) SKus tu poistku a potom hladat dalej Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luco888 Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dakujem vsetkym za prispevky ale ak si pozorne precitate temu je v nej ze poistky som skusal vsetky funkcne resp. 13 poistka je dobra.....ziarovky ok....aj spinac som premeral a nasledne namiesto neho dal kusok drotiku aby som premostil energiu namiesto spinaca a nic......stale ziadna odozva tak kde by mohol byt problem? zajtra idem ten spinac skusit vymenit aj ked vag ani na palubovke mi nic nesvieti uvidim ci to pomoze ak nie tak uz fakt neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 A zkoušels měřit napětí na tom spínaču? Pokud tam nebude tak můžeš přemosťovat co cchceš a nic svítit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luco888 Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 tak vymenil som spinac a bol to naozaj on.....konecne mam klud ked brzdim ze to aj ten zamnou vidi.....diki vsetkym za prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 A jaktože kdyžs ho přemostil tak to nesvítilo,to je divný,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.