navih Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) Během jízdy se mi stalo několikrát za sebou, že se rosvítí červená kontrolka mazání a spustí zvuková signalizace. Současně s tímto zhasne i motor a nejde nastartovat. Po kratší chvilce cca 5 minut motor nastartuji, kontrolka mazání zhasne a můžu pokračovat v jízdě, a to až do doby, než se to opět opakuje. Prosím o radu, v čem může být problém ? Kontola množství oleje je v pořádku, jedná se o Octavii 1,9 TDI 1989/2000 Už je vše OK, nebylo to čidlo, ale vypínací relé, proto zhasínal motor a poklesl tlak oleje. Po výměně rele je vše v pohodě. Díky za všechny rady i rýpance Editováno: 9. Prosinec 2009, autor: navih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 to bude si cidlo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 taka octavka 1989/2000 ten typ bych chtel videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 taka octavka 1989/2000 ten typ bych chtel videt... kdybys přemejšlel došlo by Ti, že prvním myslí obsah motoru druhým rok výroby a nejspíš to nebude někdo kdo má přehled a tak je tu taky pro radu. jinak to vypadá na čidlo ale když nepomuže moc bych s tim nejezdil a honem dal dolu vanu jestli neni ucpanej koš s tim neni dobrý si hrát jinak je motor brzo KO (jen to spíš zlobylo u 1,8T než u TDI motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesak1188 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Prostě mi to nedalo a musel jsem zareagovat i když je to hodně starej příspěvek. NOTOBI: by mě vážně zajímalo jak si nad zauvažoval na tím že 1989 je obsah motoru 1,9? spíš se dotyčný překlepl a chtěl napsat 1999/2000 modelovej rok, nemyslíš? :-D Editováno: 18. Říjen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 no to je fakt dobre starý príspevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.