Jump to content

kontrolka mazání

navih
 Share

Recommended Posts

Během jízdy se mi stalo několikrát za sebou, že se rosvítí červená kontrolka mazání a spustí zvuková signalizace. Současně s tímto zhasne i motor a nejde nastartovat. Po kratší chvilce cca 5 minut motor nastartuji, kontrolka mazání zhasne a můžu pokračovat v jízdě, a to až do doby, než se to opět opakuje.

Prosím o radu, v čem může být problém ? Kontola množství oleje je v pořádku, jedná se o Octavii 1,9 TDI 1989/2000

Už je vše OK, nebylo to čidlo, ale vypínací relé, proto zhasínal motor a poklesl tlak oleje. Po výměně rele je vše v pohodě. Díky za všechny rady i rýpance :)

Edited by navih

taka octavka 1989/2000 ten typ bych chtel videt... :palec2:

kdybys přemejšlel došlo by Ti, že prvním myslí obsah motoru druhým rok výroby a nejspíš to nebude někdo kdo má přehled a tak je tu taky pro radu.

jinak to vypadá na čidlo ale když nepomuže moc bych s tim nejezdil a honem dal dolu vanu jestli neni ucpanej koš s tim neni dobrý si hrát jinak je motor brzo KO (jen to spíš zlobylo u 1,8T než u TDI motorů

• 2 years later...

Prostě mi to nedalo a musel jsem zareagovat i když je to hodně starej příspěvek.

NOTOBI: by mě vážně zajímalo jak si nad zauvažoval na tím že 1989 je obsah motoru 1,9? spíš se dotyčný překlepl a chtěl napsat 1999/2000 modelovej rok, nemyslíš? :-D

Edited by Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!