Publikováno Duben 25, 200619 r Jak jsem slibil tak taky cinim. Chtel bych klukum moc podekovat za super pristup, rychlost a ochotu. Cenu radsi komentovat nebudu . Cena byla OK predem domluvena TAK ZE KLUCI MOC DIKY. nejake foto z akce:
Duben 25, 200619 r Autor hustec... kucí vopálený týý woééé...šikulově...jako vždy kuk vopalenej jsem tam byl ja martin jak koukal kdyz jsem prijel
Duben 25, 200619 r Týjo, podle nadpisu jsem čekal nějakou pozvánku na párty, a vona jen výměna nárazníku a podsvícení Pěkný
Duben 25, 200619 r Ty jo děkujem moc... to mě potěší snad víc než finance ...jsem rád když jsou lidi spokojeni fakt díky....... MartyRS
Duben 25, 200619 r Apropo, proč ti sundávali i chladičovku a výztuhu? To ještě nějaký následky? Taky si říkám
Duben 25, 200619 r Apropo, proč ti sundávali i chladičovku a výztuhu? To ještě nějaký následky? Taky si říkám jj měněna plastová takzvaná televize.......nepřežila škarpu...
Duben 25, 200619 r Autor Ty jo děkujem moc... to mě potěší snad víc než finance ...jsem rád když jsou lidi spokojeni fakt díky.......MartyRS ja si myslim...ale zase jsem byl spokojen tak proc vas verenjne nepochvalit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.