baurak Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jak jsem slibil tak taky cinim. Chtel bych klukum moc podekovat za super pristup, rychlost a ochotu. Cenu radsi komentovat nebudu . Cena byla OK predem domluvena TAK ZE KLUCI MOC DIKY. nejake foto z akce: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Garny ciha co vse bude potreba shodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 bylo toho potreba dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 tenhle krasavec se nasledne montoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 a jeste decentni doladeni plastu pod motorem DIK GARNY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jojojojooooo ja tam byla, vino, pivo pila ... super pracicka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 a jeste prace MartinaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Martin v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 vysledek jeho prace...BOMBA...DIKY MARTINE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Hezkyyyy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babik Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 pěkný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 hustec... kucí vopálený týý woééé...šikulově...jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 hustec... kucí vopálený týý woééé...šikulově...jako vždy kuk vopalenej jsem tam byl ja martin jak koukal kdyz jsem prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Týjo, podle nadpisu jsem čekal nějakou pozvánku na párty, a vona jen výměna nárazníku a podsvícení Pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Apropo, proč ti sundávali i chladičovku a výztuhu? To ještě nějaký následky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Hmm pěkný, hlavně to podsvícení je hezoučký. Gratulace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Ty jo děkujem moc... to mě potěší snad víc než finance ...jsem rád když jsou lidi spokojeni fakt díky....... MartyRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Apropo, proč ti sundávali i chladičovku a výztuhu? To ještě nějaký následky? Taky si říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Apropo, proč ti sundávali i chladičovku a výztuhu? To ještě nějaký následky? Taky si říkám jj měněna plastová takzvaná televize.......nepřežila škarpu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Ty jo děkujem moc... to mě potěší snad víc než finance ...jsem rád když jsou lidi spokojeni fakt díky.......MartyRS ja si myslim...ale zase jsem byl spokojen tak proc vas verenjne nepochvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.