mytrix Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 hod foto pak nejlepe nynejsi stav a pak po jeste zvyseni.. popravde si ted nevybavuju ani ten packet seriovej, jak to auto vypada hehe takto z toho zachvilu duelas Fabia SUV 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 já mám sníženej, ale je to moc dole a dal jsem podložky 2 cm vysoký, ale chtěl bych to zvýšit jen o 1 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Zdary pánové. Tak máte je někdo ty podložky na zvýšení Weitec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Proč mi někdo smazal příspěvek??? .. myslím, že byl více k tématu, než : "Kam s tím jezdíš???" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 já myslím, že nebyl, proto byl smazán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Nazdar. Mám fábiu 1 1.4 combi s LPG. Mám nové všetky tlmiče aj pružiny ale zadok mám dosť nízko. Niekde som čítal že pasujú pružiny z Octavie1 Combi. Má s tým niekto skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.