Publikováno Prosinec 10, 200915 r No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. http://img3.imagebanana.com/img/s6mkeua9/thumb/Foto_0183.jpg[/img][/url] Upraveno Prosinec 10, 200915 r od Skoda Montenegro
Prosinec 10, 200915 r No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. Pěkný no,co jsi měl z češtiny prosím tě? Upraveno Prosinec 10, 200915 r od juke.box
Prosinec 10, 200915 r Ted su někde četl,že nejsi z Čech........tak to to všechno vysvětluje,čeština je sviňa
Prosinec 10, 200915 r kurwa jak tak kukam na tieto boxy,zacinam vazne rozmyslat nad tym zeby som rozobral svoju tubu a pouzil toto riesenie koli priestoru v kufri...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.