Skoda Montenegro Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. http://img3.imagebanana.com/img/s6mkeua9/thumb/Foto_0183.jpg[/img][/url] Edited December 10, 2009 by Skoda Montenegro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) No tady jsem delal box pro woofer, Je tam Knewood, Amplifer Sony.... No, jak jsem delal bednu, tak jsem mnel stesti aby se my shodle dimenze dokoncene bedny a tocho prostoru za ni "na milimetr", a pak jak jsem delal calouneni, tak jsem tam dal vetsi vrstvu materijalu, trochu jsem bednu natrlacil nohama a kupodivu tam sedi jako z tovarni . Jeste jsem ji podeprel drevenim kouskem aby se poradne natlacila pod ten drzak zadniho plata. Chcxe to furt zkouzes a zkouset a pak to dopadne jak ma. Pěkný no,co jsi měl z češtiny prosím tě? Edited December 10, 2009 by juke.box Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoda Montenegro Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 vzdycky jsem mel ten problem to tvrde a meke i/y........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ted su někde četl,že nejsi z Čech........tak to to všechno vysvětluje,čeština je sviňa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysko Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 kurwa jak tak kukam na tieto boxy,zacinam vazne rozmyslat nad tym zeby som rozobral svoju tubu a pouzil toto riesenie koli priestoru v kufri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts