Publikováno Prosinec 14, 200915 r ahoj.chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite proc kdyz zamknu auto dalkovym ovladacem uzamknou se mi jenom predni a zadni dvere a kufr zustane neuzamcenej alarm funguje normal.jinak je to combik 1.6 benzin dekuji
Prosinec 14, 200915 r alerm Ti to zamkne celý? a co jen klíčem ve dveřích? asi bude problem v zámku kufru vim že tam občas odešel ten motorek co to zamyká
Prosinec 14, 200915 r Autor jo alarm to zamkne cely a klicek tam nedostanu mam tam okrasnou listu ta tam byla uz kdyz sem to koupil ale nikdy sem s tym problem pred tym nemnel jinak alarm funguje normal
Prosinec 14, 200915 r Autor jo ja blb a cez dvere sem to neskousel to jeste musim jsem to vzdy zamykal jen dalkove jinak zatim dikes musim to zitra jeste skusit
Prosinec 17, 200915 r když zamknu klíčem, zamkne se celé auto .... když dálkou, občas se zamkne jenom kufr a zbytek ne
Září 18, 201213 r Prosím o radu, Mám dodělávané DO s alarmem, ale doteď vše fungovalo. Nyní se stává, že když zamknu auto DO, jsou sice všechny dveře zamčeny, ale alarm signalizuje nějakou poruchu a zjistil jsem, že je při tom nějak zaseknutý zámek u kufru. Když chci odemknout klíčkem z bočních dveří odemkne centrál celé auto, ale když jej zkouším odemykat z kufru jde to ztuha a otvírám jen kufr, ne centrálem celé auto. Přes DO otvírá i zavírá vše. Musím několikrát zabouchnout kufr než se podaří zavřít DO tak že alarm nesignalizuje nic a pak funguje i otvírání klíčkem ze zámku kufru centrálně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.