Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj.chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite proc kdyz zamknu auto dalkovym ovladacem uzamknou se mi jenom predni a zadni dvere a kufr zustane neuzamcenej alarm funguje normal.jinak je to combik 1.6 benzin dekuji

alerm Ti to zamkne celý? a co jen klíčem ve dveřích? asi bude problem v zámku kufru vim že tam občas odešel ten motorek co to zamyká

• Autor

jo alarm to zamkne cely a klicek tam nedostanu mam tam okrasnou listu ta tam byla uz kdyz sem to koupil ale nikdy sem s tym problem pred tym nemnel jinak alarm funguje normal

• Autor

jo ja blb a cez dvere sem to neskousel to jeste musim jsem to vzdy zamykal jen dalkove jinak zatim dikes musim to zitra jeste skusit

Skontrolovat dráty v pruchodce popřípadě servomotorek.

mě se stává opačný problém ... :( kufr se zamkne a zbytek zůstane odemčený

A jak to zamykáš, dálka, u řidiče kličkem, na kufru kličkem?

když zamknu klíčem, zamkne se celé auto .... když dálkou, občas se zamkne jenom kufr a zbytek ne

• 2 roky později...

Prosím o radu, Mám dodělávané DO s alarmem, ale doteď vše fungovalo. Nyní se stává, že když zamknu auto DO, jsou sice všechny dveře zamčeny, ale alarm signalizuje nějakou poruchu a zjistil jsem, že je při tom nějak zaseknutý zámek u kufru.

Když chci odemknout klíčkem z bočních dveří odemkne centrál celé auto, ale když jej zkouším odemykat z kufru jde to ztuha a otvírám jen kufr, ne centrálem celé auto. Přes DO otvírá i zavírá vše.

Musím několikrát zabouchnout kufr než se podaří zavřít DO tak že alarm nesignalizuje nic a pak funguje i otvírání klíčkem ze zámku kufru centrálně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.