15degren Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Nastrojené hovno. Nalej tam stejný olej o stejné viskozitě a vlastnostech jako se tam leje celý život toho auta (např. 5W40) to je to nejlepší co můžeš udělat a pak samozřejmě olej musí splňovat normu VW group. Značku řešit nemusíš, je to jen hypo efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Citovat Loni jsem koupil octavii 1.6 75kw BFQ a teď na jaře chci měnit olej, který měním tak každý rok, najedu do 12 tis. ročně. Jenže nevím, jaký olej v autě nyní je, tak váhám jestli dát 5w40 nebo 10w40. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Já měl původně 10W40 a po roce jsem dal 5W40/najeto 170tis./ a olej nežere, emise OK. Takže za mě 5w40 (Total) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Trochu ozivim vlakno. Chci menit olej na neco lepsiho nez to, co davaji v autorizovanech servisach. Muzete neco doporucit? Premyslim napriklad o LiquiMoly s molybdenem. Auto ma najezd 129k, motor BFQ. Co o tom myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února LiquiMoly je dobry olej. Dulezite aby splnilo normu VW kterou musis mit. Podivej si na tento olej Milers oil 5W30 To je opravdu full syntetic. Driv zeptej se , ci tvuj autorizak bere doneseny olej. Nektere uz neberou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Preferuji vsak Liqui Moly, ale děkuji za radu. Nepojedu proste do autorizaku skodovky, jen do autorizaku Liqui Moly, a bude klid 😄 Kto rekl, ze musim jet do skodovky menit olej? 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Mejte pozor na hydrocracking nebo double hydrocracking nebo ve synteticke technologie. Teto vsechne oleje co patri k teto rade to neni vubec full syntetic. Jestli olej je vyrabeny na bazi estru to je full synteticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února A kto rekl, że musi byt full synthetic? Cely zivot jezdim na semi synthetic a je klid. Full synthetic bych pouzival, pokud bych mel 500 koni pod kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Nemusis jezdit na full syntetic . Ale musis byt svedomy co kupujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.