Ivanek007 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ahoj, tak po tom co mi tu bylo rozmluveno levne chipnout motor, sem se rozhodl to nejak resit. 1. auto nejede, proste netahne pri 2000 na jednicku to neudela nic, az na dvojku je mirne citit ze tahne, ale nezatlacuje do sedacek jako driv. 2.nema silu. netahne jak v nizkych ani ve vysokych otackach. 3. zere jako tank. Vcera sem natankoval rucixku sem mel na 3/4 nadrze, dnes sem ujel 40km a rucika je presne na pulce mezi 1/2 a 3/4 takze dle meho ta tak 10litru papa. A nejlepsi by bylo kdyby tu byl nekdo s octou z okoli kolina, aby se dalo najit to co je v riti. Nemam penize na to aby nekdo napsal ze je to vaha, ja za ni dal 2000 a pak to vaha nebyla atd.... díky jo a 600km za nikym taky nejedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To si nemuzes od nekoho na 10 minut zapujcit vahu aby jsii to vyskousel projet? Ja kdyz jsem si nebyl jistej ze je vyha v coudu, rovnou mi ju pucil jeden pan v servise a rekl mi ze kdyz to bude ok a uz nebude auto projevovat zadne znamky lenosti, ze mu ju mam pak dojet zaplatit. ani jsem necekal na zadne velke projizdky, jen jsem vyjel z brany servisu tak uz po 100m jsem vedel ze problem je vyreseny. Toz jsem se hned vratil a vahu zaplatil. No a kdyz uz budes tutove vedet ze je vaha v haji , ku si ju od pana Jestera na foru. v bazaru prodava funglovky za cca1450,-kc origo BOSCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Mno tak kdyby jsi měl někdy cestu okolo zruče nad sázavou tak se stav a kouknem na to. Na diagnostice jsi byl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To si nemuzes od nekoho na 10 minut zapujcit vahu aby jsii to vyskousel projet? Ja kdyz jsem si nebyl jistej ze je vyha v coudu, rovnou mi ju pucil jeden pan v servise a rekl mi ze kdyz to bude ok a uz nebude auto projevovat zadne znamky lenosti, ze mu ju mam pak dojet zaplatit. ani jsem necekal na zadne velke projizdky, jen jsem vyjel z brany servisu tak uz po 100m jsem vedel ze problem je vyreseny. Toz jsem se hned vratil a vahu zaplatil. No a kdyz uz budes tutove vedet ze je vaha v haji , ku si ju od pana Jestera na foru. v bazaru prodava funglovky za cca1450,-kc origo BOSCH Nemohu najít toho Jestera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 je to JASTER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak tady Ti posilam odkaz primo na neho a jeho inzerci. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 je to JASTER Jsem to poplet no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Na diagnostice sem nebyl, ale vaginu mam, asi to behem svatku naloguju a dam to sem, a nikde si to pujcit nemuzu, nemam od koho. A vcera prijela kamoska oktavkou a ma motor o HODNE tissi nez ja. Na volnobeh to mam hlucny. a pak sme jeli, a fakt neskutecnej rozdil v jizde. ja to mam jako sdi. Ale ta hlučnost mi nejde do hlavy, treba pritelkine uz z dalky pozna ze jedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Nemohl by byt posunutej rozvodak o zub? me tak jednou skocil na peugeotu remen o jeden zub a bylo to jako traktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 jooo hochu to já nevim, mozny je vsechno. asi zejtra skusim LOG a pak se uvidi. jinak pokud by preskocil o zub tak pri mim stesi ze mi bouchne i hovno v ruce by se rovnou pretrhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 ahoj, tak po tom co mi tu bylo rozmluveno levne chipnout motor, sem se rozhodl to nejak resit.1. auto nejede, proste netahne pri 2000 na jednicku to neudela nic, az na dvojku je mirne citit ze tahne, ale nezatlacuje do sedacek jako driv. 2.nema silu. netahne jak v nizkych ani ve vysokych otackach. 3. zere jako tank. Vcera sem natankoval rucixku sem mel na 3/4 nadrze, dnes sem ujel 40km a rucika je presne na pulce mezi 1/2 a 3/4 takze dle meho ta tak 10litru papa. A nejlepsi by bylo kdyby tu byl nekdo s octou z okoli kolina, aby se dalo najit to co je v riti. Nemam penize na to aby nekdo napsal ze je to vaha, ja za ni dal 2000 a pak to vaha nebyla atd.... díky jo a 600km za nikym taky nejedu... Tak jsem na tom stejne, zere, nejede, manzelka ma O1 81kW jako ja a to je proste letadlo, lehce polechtam plyn a jsem v sedacce jako na centrifuze....vsechno zkontrolovany co by mohlo bejt spatny vymeneny,,,nejede, netahne, zere a hluk jako traktor....samo ze vyfuk je taky zkontrolovany.....byl jsem uz ve ctyrech servisech....nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 parada to me s prominutim tesi ze nejsem sam... Dnes mi bylo receno ze to muze byt ucpany katalizator, nebo neco v cerpadle... skusim bymlatit katak, pak graf, no a pak asi sestelovani cerpadla. beru to od nejmene financne nakladne opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Tak tady Ti posilam odkaz primo na neho a jeho inzerci.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53654 to je dobry s tou vahou, ale ja mam nejakej smed, kde tohne cidlo vyndat nejde, musim ro vymenit komplet. je to asi nejaka stara vaha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 tak mam to vyresene, konecne se nekdo nasel a mel vrakoviste na skodovky, tak sem tam zajel, a po ruznych vymenach prislo na radu cerpadlo, a ted to sviští jako drak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 1. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2010 mam jeste dotaz, ted sem si na to cerpadle steloval predvstřik a to se povedlo. ALe futr mi to pri 2000ot nezatahne jako driv. skoumal sem to a dve V.I.S. sem skousel turbo s odpojenou regulaci a pri 3000ot tam melo byt 1.7bar a ja mam 1.4bar. JE turbo v haji, nebo to muze delat jen cidlo??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.