Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Som v koncoch ! Mám menší problem s motorom.

Ráno naštartujem ide v pohode, motor sa zohreje a ako keby valec vynechával / hovorí sa tomu "prdlá"/

spotreba je v poriadku /7 - 7,5/, v ťahu ide jak čert. Sviečky a káble menené /NGK/, cievka menená / beru /, rozvody menené /Valeo/

váha v poriadku, zberné potrubie výfukové v poriadku, výfuk pretesnený, lambda chybu nevykazuje !

Čím to môže byť ???????

Octa 1 1,6 74 kW, AKL, r.v. 2000

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tiež mám tento problém a hlavne na volnobehu kedy s motorom trhá ako keby vynechával jeden valec. VAG nič nehlási. Myslíte že pomôže výmena káblov k sviečkam.? Nemá s tým niekto skúsenosť?

Vloženo

asi nie !

ja som menil sviečky, sadu káblov, zapalovaciu jenotku, pretesnil som výfukový systém, výfukové zberné potrubie je zvarené, premeraná kompresia vo valcoch/ všetko v poho /, výmena pal. filtra a regulátoru tlaku paliva.

Lambda a váha vzduchu je bez chýb.

Napriek tomu to prdlá dalej !!!!!

Vloženo

Tiež mám tento problém a hlavne na volnobehu kedy s motorom trhá ako keby vynechával jeden valec. VAG nič nehlási. Myslíte že pomôže výmena káblov k sviečkam.? Nemá s tým niekto skúsenosť?

Jednou se mi sesmekla hadička od podtlaku v motoru a nestačil jsem se divit co to dělalo.Stačilo zjistit kde to je,nasadit zpět a vše OK.Nic to nestojí jen trochu času.

Vloženo

Jednou se mi sesmekla hadička od podtlaku v motoru a nestačil jsem se divit co to dělalo.Stačilo zjistit kde to je,nasadit zpět a vše OK.Nic to nestojí jen trochu času.

zdravim.ja mam ten isty problem.pomenil som sciecky,kable knim a robi to stale,ale len ked to je teple to proste sekne a uz to len nieco dusi motor..motor strati dost na vykone akoby isiel na tri valce...neviem si stym rady...kto mi poradi??

Vloženo

mám stejný problém, nevím co s tím, pomohlo vyčištění škrtící klapky, kolísají otáčky jen mírně od té doby, ale prdlá pořád. Je to poklesem otáček. Může to být taky alternátor nebo baterka.

Vloženo

někdy zlobí AGR ventil odpojit ho zkusit jestli se to nezlepší pokud ano je problem tam je i pár případů jen už nevim jestli i na těhle motorech s odvětráním motoru a škube to kvuli tomu

Vloženo

mám stejný problém, nevím co s tím, pomohlo vyčištění škrtící klapky, kolísají otáčky jen mírně od té doby, ale prdlá pořád. Je to poklesem otáček. Může to být taky alternátor nebo baterka.

Táto teoria by ma zaujímala ! ja "agr" nemám, u mna zrada bude inde.

Vloženo

Tak vyřešeno, vyměnil jsem dneska svíčky a vše je ok - prdlání se ztratilo, motor je tichoučký a drží krásně otáčky....

teda ked tebe chybu opravily sviecky tak problem je v zapalovani a nie v palive.ja som vymenil sviecky,kable a uz len cievku..ale mne to robi len ked motor dovrsi teplotu 90 stupnu..len to sekne a uz sa to dusi,akoby motor stratil 20 kw na vykone..seka a tiez mierne cukaju otycky..chystam sa pomenit cievku..kdo mi poradi??

Vloženo

Som v koncoch ! Mám menší problem s motorom.

Ráno naštartujem ide v pohode, motor sa zohreje a ako keby valec vynechával / hovorí sa tomu "prdlá"/

spotreba je v poriadku /7 - 7,5/, v ťahu ide jak čert. Sviečky a káble menené /NGK/, cievka menená / beru /, rozvody menené /Valeo/

váha v poriadku, zberné potrubie výfukové v poriadku, výfuk pretesnený, lambda chybu nevykazuje !

Čím to môže byť ???????

Octa 1 1,6 74 kW, AKL, r.v. 2000

nazdar!mal som ten isty problem a tiez som postupoval vymenou vsetkych veci.ale nakoniec to bol snimac otacok.skus

Vloženo

nazdar!mal som ten isty problem a tiez som postupoval vymenou vsetkych veci.ale nakoniec to bol snimac otacok.skus

skúsim a potom sa ti ozvem. vdaka !!!!

• o 2 týdny později...
Vloženo

skúsim a potom sa ti ozvem. vdaka !!!!

Ja som vymenil aj sviečky a trhanie motorom stále pokračuje a neprestáva a hlavne to cítiť ke´d motor držím tak na 1200-1500 otáčiek vtedy s ním trhá riadne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...