kully Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sound system ma ve dverich o jeden reproduktor navic, tak proto musi byt jiny tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to ano.To je mi jasny a je to vidět na první pohled.Já myslel že to je aspon kvalitněji vytlumeno protože reproduktor navic Ti lepší muziku rozhodně neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No ty reproduktory ze sound systemu jsou jine, maji jinou charakteristiku i vykon a jdou pres zesilovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dd41 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 dodělával někdo dodatečně Sound system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak to ano.To je mi jasny a je to vidět na první pohled.Já myslel že to je aspon kvalitněji vytlumeno protože reproduktor navic Ti lepší muziku rozhodně neudělá. Romco, tapec je taky isty "nekvalitny" , ako pri klasickom sound-e. Pozri niekde forum, je tam navod ako to vytlmit a odstranit z neho rezonancie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romco, tapec je taky isty "nekvalitny" , ako pri klasickom sound-e. Pozri niekde forum, je tam navod ako to vytlmit a odstranit z neho rezonancie.... koukni se na romanovu karu... asi vi jak vytlumit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Tak to ano.To je mi jasny a je to vidět na první pohled.Já myslel že to je aspon kvalitněji vytlumeno protože reproduktor navic Ti lepší muziku rozhodně neudělá. Kubiik, akosi si nerozumieme. Vytmavene je to, na co som ja reagoval. A neviem no, pozriem sa na jeho karu, ci to ma rovnako vytlmene ako ja, alebo nie :-)) Editováno: 7. Duben 2009, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 já ho budu dodělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Co se týče financi tak rozhodně je levnější si to objednat od Škodovky ale neslyšel jsem ten origo projev takže nemužu hodnotit. Ted v létě si mou soustavu vychutnám trošku víc a rozeženu pavouky a pavučiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 soundsystem ako taky nieje spatny, za tie prachy cekom ujde, ale nie s radiom audience. ak by skoda vo vybave Soundsystem prirobila: - aspon vytlmenie tapacirov dveri - dala moznost lepsieho radia ako audience (teraz je v ponuke s bolerom) - poriesila vacsie basove repraky v zadnych dverach resp. doplnila subbas pod zadne sedadlo tak by to bola celkom paradicka. SS je vyrazne prijemnejsi, ale bez tychto uprav je viacmenej zbytocny. Ono, treba sa len rozhodnut, ci chcete mat v aute "diskoteku" alebo prijemne hrajuci zvuk, ktory vynikne aj pri rychlostiach okolo 140 az 160 km/h (ja som pripad c.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ahojte, rad by som sa opytal kollko reproduktorov ma octavia II combi-predfacelift elegance vybava seriovo montovanych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ahojte, rad by som sa opytal kollko reproduktorov ma octavia II combi-predfacelift elegance vybava seriovo montovanych Štandardne 8 ks , 4 basové a 4 výškové po jednej v každých dverách, (cca 4 x 40W + 4 x 20W) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Štandardne 8 ks , 4 basové a 4 výškové po jednej v každých dverách, (cca 4 x 40W + 4 x 20W) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) Takze si Soundsystemu ve spojeni s Columbusem (v nove O2 Laurin & Klement 1.8TSI MR2010) uzivam cca 2 tydny, a ten kdo rika, ze to neni nejak zasadnejsi oproti standardnimu zvuk. systemu v O2, tak je hluchy jak parez. Mel jsem dosud O2 s 2tuner. Audienci (bez Soundsystemu) a rozdil je obrovsky, rozhodne si myslim, ze to stoji za to. U me to jeste nyni akceleruje skutecnost, ze jsem presel z turbotraktoru na 1.8TSI, takze je auto ve spojeni s vybornymi SunSafe skly totalne tiche, a motor slysim poradne az nekde pres cca 4-5 tis. ot/min. Muziku si tedy nyni dost uzivam Pokud mohu tedy doporucit, tak Soundsystem ve spojeni se SunSafe skly a novou radou radii ci multimed. kombajny (napr. Columbus). Podpis neplatí, nejde změnit Editováno: 9. Červenec 2009, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) Jeste si pamatuji, ze "soundsystem" u Passatu mel takove vychytavky, ze napr. pri stazeni el. okna na teto strane okamzite zesili hlasitost a upravil frekv. charakteristiku, tak aby eliminoval zmenu zvukoveho prostredi po otevreni okna. Tady to neni, bohuzel... Jen ten digitalni ekvalizer, a nastavitelne Surround prostorove ozvuceni (napr. i pro rezim samotneho ridice), napr. hudebni DVD s DD5.1 hraje opravdu dobre... Podpis neplatí, nejde změnit Editováno: 9. Červenec 2009, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Taky jsem byl ze soundsystemu v OII velmi prijemne prekvapen na autosalonu v Brne. Nevim jestli to dela ten columbus, nebo u FL udelali nejake zmeny, ale jsem rad, ze jsem si ho do auta objednal. Podle negativnich ohlasu jsem mel z toho strach, ale fakt jsem byl prijemne prekvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Ja mam teda predfacelift a dodelavanej columbus a rozdil mezi columbusem se SS a Audienci se SS neslysim, ale samo kdyz jedu v OII bez SS tak je rozdil poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Tak sem tam prásknul Sound Systém a vytlumil sem všechny dveře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Dělal jsi všechno sám vlastnoručně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) jo jo Editováno: 2. leden 2010, autor: Jirik.DC Bez citace předchozího příspěvku..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) Jak dlouho ti to trvalo? Editováno: 1. leden 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Tak to zaujime aj mna:-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) no to je dlouhá odpověd 20.12. mytí 13:30-18:45 21.12. 12:30-19:00 22.12. 10:00-18:45 LP a LZ hotovo 23:12. 10:00-18:15 PP a 1/3 PZ hotovo 24:12. 14:30-16:00 4 dveře hotvý 26:12. 13:15-17:45 27:12. 13:30-18:00 28:12. 14:00-18:15 29:12. 15:30-20:30 30:12. 11:30-18:30 Editováno: 2. leden 2010, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Si to robil na etapy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Z toho je tak 30% přemyslení a přípravy,aby to bylo, jako origo Editováno: 2. leden 2010, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.