TomaS-BB Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) Aby som len nekecal, tu su fotky.... 6 rokov... 60 000km.... vacsinou iba kratke trasy... vyfuk bol nastriekany zinkovym sprejom asi 2x za tu dobu, vzdy len preventivne, nie koli hrzdi... predtym nez som to striekal som to ocistil a odmastil... vysleldok je na fotke... nefuci este nikde, hrdza sa takisto nikde netlaci s neho... Editováno: 2. Únor 2010, autor: TomaS-BB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) z továrny by to možná nepustili, jak ale myslíš, že se řeší šrámy vzniklé při skládání aut u prodejce? Odvezou auto zpět a sešrotují nebo ho na místě opraví a prodají? Kvůli šrámu to určitě nešrotují, ale tento styl opravy se mi zdá trošku silná káva, u prodejce bych čekal profesionálnější přístup. Avšak chybí mi tam aspoň pozůstatek KTL nebo pozinku, takže si myslím, že ta část už nebude původní... to Jaroě: zinek se nanáší žárově a nebo elektrolyticky (to je případ všech Škoda postranic) Editováno: 2. Únor 2010, autor: ivomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Já se ptám kluci kvůli tomu podběhu před předním kolem. Je to rezavé jak liška.Chtěl jsem koupit ten sprej zinkový a teď váhám. Sice na výfuk to má blahodárný vliv, je jako nový, ale nevím na korozi asi ne. Dík za názor. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ked to dokonale osetris, ten zinkovy sprej bude mat opodstatnenie... pokial by si to len nastriekal na hrdzu je to o nicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Dík také mám ten dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 kurňa tak dám do googlu zinkový sprey a čtu ne? např : Scotch 1617 Zinkový sprej 391.20,-Kč Zinkový sprej je ideální pro studené galvanizování, zajišťuje trvalou ochranu proti korozi, srovnatelné s elektromechanickým galvanizováním. Přináší excelentní přilnavost k oceli a je odolný proti působení venkovních vlivů, UV, vlhkosti a teplotám do +500 °C, alkáliím a minerálním olejům. Zároveň je ideální podkladovou vrstvou na ocelových konstrukcích, odpovídá DIN 50976 (obsah zinku) a DIN 53167 (ochrana proti korozi). Sprej se dodává v balení 400 ml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Když zakázali prodávat olověnou barvu čili suřík, tak vymysleli zinkovou barvu. Je to klasická barva s obsahem zinku. Nikoli zinek ve spreji jak jsem se domníval. Děkuji všem za osvětu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matoush Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Hlavně autobazar ti při nejlepšim garantuje že auto nebylo bouraný na nosný části vozidla,což tvoje asi neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.