waclaw Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Zdravím. Koupil jsem si obvod k automatickému zapínání světel. Jeden kablík se má připojit k signalizaci dobíjení (pro zapnutí potkávaček), nevíte jestli není vyveden někam do pojistkové skříňky nebo na jiné přístupné místo? Přímo ke kontrolce dobíjení v budíkach se nedá moc dobře dostat. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to ve velkém svazku pod volantem, jdoucí z motoru, je světle modrý, při nastartovaném motoru na něm naměříš kolem 14V, jinak je tam jen něco kolem 2V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak tak,svatá pravda!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to ve velkém svazku pod volantem, jdoucí z motoru, je světle modrý, při nastartovaném motoru na něm naměříš kolem 14V, jinak je tam jen něco kolem 2V. Dik, zitra bude operace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Je to ve velkém svazku pod volantem, jdoucí z motoru, je světle modrý, při nastartovaném motoru na něm naměříš kolem 14V, jinak je tam jen něco kolem 2V. Čus. V tom svazku mám dva světle modrý kabely. Když nemám voltmetr, jak poznám, který je ten The best of? Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Je to ve velkém svazku pod volantem, jdoucí z motoru, je světle modrý, při nastartovaném motoru na něm naměříš kolem 14V, jinak je tam jen něco kolem 2V. Čus. V tom svazku mám dva světle modrý kabely. Když nemám voltmetr, jak poznám, který je ten The best of? Díkes. nejsem si jist ale jeden je modrý a ten druhej má dvě barvy modrou a ještě nějakou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jsou tam opravdu dva modré.pokud máš od Molpiru,píšou tam i který je to pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 pin 12.modrá patice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Díky. Dneska na to mrknu, tak se snad zadaří. Molpir nemám. Mám tři diody a relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zalezi jake to bude mit zpozdeni, aby to nerozinalo uz pri startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jsem asi hodně velkej amatér, ale i přesto se chci učit... Mějte prosím trpělivost Otevřel jsem to zase celý a koukal na ty kabely k pojistkový skříňce a našel jsem i třetí modrej, heč. Jestli dobře chápu, tak pin jsou ty čísla u těch pojistek v tý skříňce? Jestli jo, tak jsem našel číslo 12, ale to je u jedný malý pojistky a nevede k ní žádnej modrej kabel. Dá se to prosím vysvětlit pro amatéra, ke který pojistce to vede (třeba druhý sloupec z leva třetí odshora)? Fakt budu moc vděčnej. Nechci vyhazovat zbytečně litr a kupovat to někde jenom kvůli návodu a stejně jestli tam bude napsáno pin 12, tak zase budu, tam kde jsem. Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jsou tam opravdu dva modré.pokud máš od Molpiru,píšou tam i který je to pin Ahoj Cosby, mam taky koupene rele od Molpiru, zapojujes to dle jejich navodu nebo to delas nejak jinak? Spis by se mi libilo, kdyby to bylo trochu jinak nez oni uvadeji. Dalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jsem asi hodně velkej amatér, ale i přesto se chci učit... Mějte prosím trpělivost Otevřel jsem to zase celý a koukal na ty kabely k pojistkový skříňce a našel jsem i třetí modrej, heč. Jestli dobře chápu, tak pin jsou ty čísla u těch pojistek v tý skříňce? Jestli jo, tak jsem našel číslo 12, ale to je u jedný malý pojistky a nevede k ní žádnej modrej kabel. Dá se to prosím vysvětlit pro amatéra, ke který pojistce to vede (třeba druhý sloupec z leva třetí odshora)? Fakt budu moc vděčnej. Nechci vyhazovat zbytečně litr a kupovat to někde jenom kvůli návodu a stejně jestli tam bude napsáno pin 12, tak zase budu, tam kde jsem. Díkec. Podle me Diagnostik pinem 12 myslel svorkovnici na budikach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Aha! Proto jsem nemohl najít tu modrou svorkovnici. Jenže tam je přístup jak k penězum. Znovu se na to mrknu, nerad se vzdávám. Zatím zas dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Aha! Proto jsem nemohl najít tu modrou svorkovnici. Jenže tam je přístup jak k penězum. Znovu se na to mrknu, nerad se vzdávám. Zatím zas dík. To jsem byl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.