Pavel123 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Jak vymenit termostat prosim o pomoc a nejake foto dekuji Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš1000 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 To bych taky rád věděl, hledám hledám a kde se v motoru nachází jsem nenašel fotku bych taky rád viděl, ale to si musím připlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 (editace) Tuším že je pod čerpadlem u rozvodů, vede tam tlustá hadice Editováno: 21. Květen 2011, autor: Johnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 pozri okolo 1:50 min,tam ukazuje kde je termostat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš1000 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 (editace) Já tedy děkuji za snahu, ale mám O1 1.9TDi 66kW 99r.v., a co sem zjistil tak jsou 2 tábory jeden říká nalevo a druhý napravo. Termostat by mi stačil na nějakým schéma,fotka bo tak něco, ale nechci rozebírat něco jinýho.Otec je automechanik komunismu a ví taky prd Editováno: 23. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 V levo u rozvodu pod čerpadlem, vede tlustá hadice.Tam je temostat.Je to napsené i v knížkách.Kromě motoru 1.6 55kw, tam mají termostat všechny motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš1000 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 (editace) Děkuji za objasnění Johnyy, tak to jsem teda nevěděl, tak to musím udělat až budu měnit rozvody vidˇ?Jinak by to byla asi pakárna kvůli termostatu to všechno rozebírat. Ještě jednou děkuji moc za radu!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomáš EDIT: Jo a děkuji za video!!!!!!Hooooooddddnnneeejjj Editováno: 23. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Ne rozvody dělat nemusíš s termostatem.Myslel jsem jen vlevo na straně rozvodů.Je tam jen jedna velká hadice, která je nasazená na přírubu, která je pod čerpadlem.Tady je foto a není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš1000 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) no to je kráááása Johnyy, já se do toho o víkendu hned pustím a pak dám vědět jak sem dopad, protože já mám smůlu nebo sem levej??? Za odměnu se s tebou podělím o dnešní zážitek sem si v Praze koupil baterku Varta 77Ah za 2100kč,no a měl sem 2hoďky čas tak si říkám prohodím baterky na tom nic nebude, no a já levák povoluju golou kontakty a v tom jeden vořech mi spad do motoru, sluníčko do mě pralo já celej zadělanej ruce vodřený , no nakonec sem auto zved na hever povolil spodek a vořech vyndal, ale poenta je v tom že sem se ani nenasral,protože to bylo tak blbí,že to ani nešlo... Editováno: 25. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Jen se tam ten termostat dost blbě nasazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Jak budeš vydělávat termostat, tak s ním musíš otočit o 90 stupňů do leva.Tak napiš jak se ti to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grande Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Výměna Termostatu je na 10minut. Povolit 2 šroubky na imbus ( pozor ať nespadnou do altíka :-) ) Termostat z hubice vyndat otočením, tak i namontovat. Grande ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exon Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Kup si nový těsnící kroužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Musim pri vymene termostatu vypoustet kapalinu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 kapalinu jsem nevypouštěl,zakryl jsem alternátor igelitem, sundal hadici z příruby,povolil plastovou přírubu v které je nacvaklí termostat a vyteklo cca 1,5 l chladící kapaliny.poté vyměnil termostat a vše smontoval.poté nalil chladící kapalinu nastartoval a dolíval cca stejné množství co vyteklo. Poprvé to zabere cca hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Mám takú otázku ohľadom výmeny termostatu. Menili by ste termostat keď motor sa zohreje iba na teplotu viď foto. Na 90°C to nevylezie nikdy a dnes bolo -1°C... Aj motor sa pomalšie hreje... Je to 1,9 tdi 81kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Menil by som. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Dnes som termostat vymenil a výsledok sa dostavil viď foto. Vonkajšia toplota takmer totožná s včerajškom rozdiel 0,5°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Osobně se mi francouzské Vernety moc neosvědčily, životnost nic moc, dávám už jen Wahlery. Jen tak pro info, kdyby to začalo zase za půl roku zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 KaJe vieš čo núkali mi presne aj ten Wahler a vybral som si "drahší" Vernet tak uvidíme koľko vydrží... Predtým som menil v 2011 a dal som tam originál. A Wahler ti koľko vydrží akú máš skúsenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Ve svém autě mám Wahler asi 4 roky a 75 tisíc km a je dobrý. Vernety jsem dával tři, nic jiného u nás v té době v prodejně neměli, první odešel po půl roce, tak se vyreklamoval, druhý odešel po roce, pak šel Wahler. Na Fábii jsem taky dávali tátovi Varnet a do roka KO, takže šel také Wahler a fábka se prodala mému kolegovi z práce a myslím, že také drží. To bude min. 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.