Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

kláca: komplex si neriesim ziadny, nikdy som netvrdil ze 1,4 je raketa. chces pocut pravdu, je to chcipak pokial sa bavime o vykone a tahu motora. ;) vies co znamena predbiehaci manever na to aute, plny plny aby to zrychlovalo.

:noot:

Jinač je tady téma pro rozhádané členy, tak pokračujte tam ;)

bacha moderátor  :)lol

houmr: to víš že vim co je předjíždění(i v htp, jak sem psal snim sem si najezdil cca 120tis.km) ;) s 55kw a 47kw je to podle mě uplně stejnej zážitek, věř tomu že podobnej je i ve stokoňce ;)

předjíždění neni o jen o motoru, hlavně to chce používat mozek ;) pak se dá předjíždět i v trabantu ;) (vim očem mluvim, toho sem taky měl ;) )

má pravdu, předsedo  ;):)

houmr: to víš že vim co je předjíždění(i v htp, jak sem psal snim sem si najezdil cca 120tis.km) ;) s 55kw a 47kw je to podle mě uplně stejnej zážitek, věř tomu že podobnej je i ve stokoňce ;)

předjíždění neni o jen o motoru, hlavně to chce používat mozek ;) pak se dá předjíždět i v trabantu ;) (vim očem mluvim, toho sem taky měl ;) )

Jéjdamane.S trabim jsem se najezdil a co jsme toho spolu zažili. kol5

Žeby jsme tu založili nové vlákno? :smich:

mužem, budem diskutovat o výkonu dvouválce vzduchem chlazeným :D (proti němu jede HTP taky hůř!!! :D ) jinak já měl samo kombajna :) sere mě že nemám digi fotku :(

řeším zrovna nějaký prblémy s tímto motůrkem viz ZDEza každou radu děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.