Leden 26, 201015 r Autor kláca: komplex si neriesim ziadny, nikdy som netvrdil ze 1,4 je raketa. chces pocut pravdu, je to chcipak pokial sa bavime o vykone a tahu motora. vies co znamena predbiehaci manever na to aute, plny plny aby to zrychlovalo.
Leden 27, 201015 r houmr: to víš že vim co je předjíždění(i v htp, jak sem psal snim sem si najezdil cca 120tis.km) s 55kw a 47kw je to podle mě uplně stejnej zážitek, věř tomu že podobnej je i ve stokoňce předjíždění neni o jen o motoru, hlavně to chce používat mozek pak se dá předjíždět i v trabantu (vim očem mluvim, toho sem taky měl )
Leden 27, 201015 r houmr: to víš že vim co je předjíždění(i v htp, jak sem psal snim sem si najezdil cca 120tis.km) s 55kw a 47kw je to podle mě uplně stejnej zážitek, věř tomu že podobnej je i ve stokoňce předjíždění neni o jen o motoru, hlavně to chce používat mozek pak se dá předjíždět i v trabantu (vim očem mluvim, toho sem taky měl ) Jéjdamane.S trabim jsem se najezdil a co jsme toho spolu zažili. Žeby jsme tu založili nové vlákno?
Leden 27, 201015 r mužem, budem diskutovat o výkonu dvouválce vzduchem chlazeným (proti němu jede HTP taky hůř!!! ) jinak já měl samo kombajna sere mě že nemám digi fotku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.